Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Avianosets DemensCity
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.1 gemiddelde waardering 18.4
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Ostrovskij rent richting de bal. Ostrovskij geeft een lange en hoge pass. Alikin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessonov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Nudndyj passt de bal zonder na te denken. Kazakov is nu in balbezit. Kazakov met een sublieme pass. Saharov rent richting de bal. Saharov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Avianosets - DemensCity 1:0

30e minuut.
Ryabushkin rent richting de bal. Ryabushkin geeft een lange en hoge pass. Lepesha controleert de bal met de borst. Bessonov rent richting de bal. Bessonov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avianosets 66%, DemensCity 34%.
FC Avianosets - DemensCity 1:0

65e minuut.
Trofimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Alikin onderschept slim de pass. Alikin speelt de bal door. Bessonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessonov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Avianosets - DemensCity 1:1

74e minuut.
Ryabushkin kopt de bal weg. Zaporozhtsev is nu in balbezit. Zaporozhtsev passt de bal in één keer door. Saharov is nu in balbezit. Saharov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Trofimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trofimov geeft een lange en hoge pass. Perevalov met een sublieme pass. Kazakov is nu in balbezit. Kazakov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Avianosets 55%, DemensCity 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Avianosets - DemensCity 1:1