Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barselona3 уэльс
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Tkachenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tolstoj geeft een hoge lob. Goremyka probeert de bal aan de voet te houden. Bogdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanov schiet op doel. Seifutdinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Ivantsev rent richting de bal. Ivantsev passt de bal met de wreef. Bogdanov is nu in balbezit. Bogdanov schiet op doel. Sharapov probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bannikov speelt de bal door. Tolstoj is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kleshchenko ... Strafschop! Kleshchenko krijgt een gele kaart. Tolstoj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Levanashvilli neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Babenkov draait met de bal, schiet en ... Zapivalov kopt de bal weg. Volosatik rent richting de bal. Abazev verovert de bal door een tackle van achteren. Abazev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Kleshchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kleshchenko speelt de bal door. Babenkov is nu in balbezit. Babenkov draait met de bal, schiet en ... Sorokin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barselona3 43%, уэльс 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barselona3 - уэльс 0:0

46e minuut.
Varlamov speelt de bal door. Volosatik rent richting de bal. Babenkov onderschept slim de pass. Abazev is nu in balbezit. Abazev schiet op doel. Sorokin bokst de bal weg. Babenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babenkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Ivantsev de bal onder controle te krijgen. Inworp. Kutuzov met een snelle inworp. Abazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Moh geeft een lange en hoge pass. Goremyka is nu in balbezit. Bogdanov onderschept slim de pass. Bogdanov draait met de bal, schiet en ... Seifutdinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barselona3 - уэльс 0:1

77e minuut.
Volosatik verovert de bal door een tackle van achteren. Abazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Volosatik is nu in balbezit. Abazev verovert de bal door een tackle van achteren. Abazev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ivantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlamov is nu in balbezit. Varlamov passt de bal in één keer door. Babenkov rent richting de bal. Babenkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barselona3 29%, уэльс 71%.
Barselona3 - уэльс 0:1