Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
уэльс Barselona3
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21.4
zwak Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Kanischev is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kanischev met de inworp. Abazev rent richting de bal. Abazev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kanischev kopt de bal weg. Babenkov heeft problemen om de bal te vangen. Volosatik bereikt de bal nog maar net als eerste. Babenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Babenkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Varlamov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivantsev rent richting de bal. Abazev begaat een overtreding. Abazev krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bogdanov is nu in balbezit. Sharapov is nu in balbezit. Bogdanov verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdanov schiet op doel. Goremyka probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: уэльс 50%, Barselona3 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
уэльс - Barselona3 0:0

50e minuut.
Bannikov geeft de bal voor. Kanischev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moh bereikt de bal nog maar net als eerste. Moh geeft een lange en hoge pass. Varlamov kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Volosatik is nu in balbezit. Zaderenko speelt de bal door. Moh met een sublieme pass. Babenkov is nu in balbezit. Babenkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: уэльс 59%, Barselona3 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
уэльс - Barselona3 0:0