Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DemensCity ЦСКА2
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Ostrovskij trapt de bal weg. Zharenyj kopt de bal weg. Zhivago rent richting de bal. Kazantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazantsev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Alikin passt de bal zonder na te denken. Lisicyn rent richting de bal. Zhivago rent richting de bal. Kazantsev rent richting de bal. Kazantsev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zharenyj is nu in balbezit. Alikin onderschept slim de pass. Zharenyj maakt een afschuwelijke overtreding. Zharenyj krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Lisicyn rent richting de bal. Kazantsev onderschept slim de pass. Kazantsev speelt de bal door. Zhivago is nu in balbezit. Zhivago haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Sukharev geeft de bal voor. Kazantsev is nu in balbezit. Kazantsev passt de bal zonder na te denken. Zhivago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhivago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DemensCity - ЦСКА2 0:1

18e minuut.
Kazantsev passt de bal met de wreef. Voronin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voronin passt de bal zonder na te denken. Shchur heeft problemen om de bal te vangen. Shchur geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lisicyn probeert naar een medespeler te passen. Berdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdin passt de bal in één keer door. Zhivago is nu in balbezit. Zhivago schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DemensCity 61%, ЦСКА2 39%.
DemensCity - ЦСКА2 0:1

67e minuut.
Shchur geeft een hoge lob. Dankov heeft problemen om de bal te vangen. Zhivago rent richting de bal. Zhivago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DemensCity - ЦСКА2 0:2

68e minuut.
Kazantsev is nu in balbezit. Kazantsev met een sublieme pass. Klimov geeft een hoge lob. Voronin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voronin geeft een lange en hoge pass. Eliseev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Jartsev rent richting de bal. Alikin verovert de bal door een tackle van achteren. Alikin passt de bal zonder na te denken. Bessonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessonov haalt uit met een fantastische trap. Losev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Berdin is nu in balbezit. Berdin met een sublieme pass. Ostrovskij is nu in balbezit. Zhivago is nu in balbezit. Zhivago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DemensCity 58%, ЦСКА2 42%.
DemensCity - ЦСКА2 0:2