Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
уэльс Мадрид Сити
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Klungelig pakt Vygodskij de bal. Tkachenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachenko geeft een hoge lob. Shmarov rent richting de bal. Shmarov schiet op doel. Sorokin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Volosatik probeert naar een medespeler te passen. Tumilovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Levanashvilli is nu in balbezit. Levanashvilli draait met de bal, schiet en ... Kesarev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Bagaev onderschept slim de pass. Bagaev passt de bal in één keer door. Shmarov rent richting de bal. Shmarov haalt uit met een fantastische trap. Sorokin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
уэльс - Мадрид Сити 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: уэльс 64%, Мадрид Сити 36%.
уэльс - Мадрид Сити 0:1

48e minuut.
Tumilovich verovert de bal door een tackle van achteren. Bagaev is nu in balbezit. Bagaev speelt de bal door. Shmarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shmarov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Levanashvilli probeert naar een medespeler te passen. Bogdanov is nu in balbezit. Tumilovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanov verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Vygodskij probeert naar een medespeler te passen. Bagaev controleert de bal met de borst. Volosatik rent richting de bal. Bagaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
уэльс - Мадрид Сити 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: уэльс 50%, Мадрид Сити 50%.
уэльс - Мадрид Сити 0:2