Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barselona3 ЦСКА2
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Inworp. Kanischev met de inworp. Daar is Abazev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dariev de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Sharapov kopt de bal weg. Kleshchenko is nu in balbezit. Abazev probeert naar een medespeler te passen. Babenkov is nu in balbezit. Babenkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Gotsmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotsmanov geeft een hoge lob. Bannikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhivago onderschept slim de pass. Zhivago draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Voronin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zharenyj de bal. Zharenyj speelt de bal door. Zhivago rent richting de bal. Zhivago schiet op doel. Seifutdinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Bannikov de bal onder controle te krijgen. Shchur rent richting de bal. Shchur passt de bal met de wreef. Zhivago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhivago schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barselona3 49%, ЦСКА2 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barselona3 - ЦСКА2 0:0

61e minuut.
Varlamov verovert de bal door een tackle van achteren. Varlamov speelt de bal door. Abazev rent richting de bal. Babenkov rent richting de bal. Babenkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barselona3 - ЦСКА2 1:0

64e minuut.
Varlamov onderschept slim de pass. Dankov rent richting de bal. Varlamov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Varlamov krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Abazev passt de bal met de wreef. Babenkov rent richting de bal. Babenkov draait met de bal, schiet en ... Losev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dariev probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Barselona3 - ЦСКА2 2:0

87e minuut.
Varlamov speelt de bal door. Babenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Voronin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babenkov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Babenkov kan niet meer verder spelen. Karataev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barselona3 47%, ЦСКА2 53%.
Barselona3 - ЦСКА2 2:0