Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Мадрид Сити FC Avianosets
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Klungelig pakt Venikov de bal. Bagaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaev probeert naar een medespeler te passen. Isinbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isinbaev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Venikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaev is nu in balbezit. Bagaev passt de bal in één keer door. Isinbaev is nu in balbezit. Isinbaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zaporozhtsev onderschept slim de pass. Zaporozhtsev geeft een hoge lob. Inworp. Vygodskij zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagaev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zaporozhtsev is nu in balbezit. Zaporozhtsev geeft de bal voor. Kruglov kopt de bal weg. Isinbaev is nu in balbezit. Isinbaev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gurinovich geeft een lange en hoge pass. Khomukha rent richting de bal. Khomukha passt de bal met de wreef. Saharov heeft problemen om de bal te vangen. Saharov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Мадрид Сити 44%, FC Avianosets 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Мадрид Сити - FC Avianosets 0:0

46e minuut.
Kazakov speelt de bal door. Saharov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bagaev. Saharov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Saharov kan niet meer verder spelen. Bushkov komt het veld opgelopen. Khomukha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Gurinovich de bal. Gurinovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Trofimov kopt de bal weg. Klungelig pakt Bagaev de bal. Bagaev speelt de bal door. Isinbaev is nu in balbezit. Isinbaev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Мадрид Сити - FC Avianosets 1:0

59e minuut.
Kramnik met de inworp. Khomukha bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomukha speelt de bal door. Kazakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tumilovich is nu in balbezit. Kazakov rent richting de bal. Kazakov passt de bal in één keer door. Bushkov is nu in balbezit. Bushkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kramnik met de inworp. Kazakov is nu in balbezit. Kazakov haalt uit met een fantastische trap. Kesarev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Мадрид Сити - FC Avianosets 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Мадрид Сити 51%, FC Avianosets 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Мадрид Сити - FC Avianosets 1:1