Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kollektorsib Qizilqum
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Yamakov onderschept slim de pass. Yamakov passt de bal in één keer door. Kolodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Taranom onderschept slim de pass. Taranom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Popsa is nu in balbezit. Susloparov verovert de bal door een tackle van achteren. Susloparov speelt de bal door. Taranom is nu in balbezit. Taranom haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zheltov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orekhov met een snelle inworp. Ternavskij is nu in balbezit. Ternavskij geeft de bal voor. Steinitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kollektorsib 40%, Qizilqum 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kollektorsib - Qizilqum 0:0

47e minuut.
Hapov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buriak met een snelle inworp. Pozdniakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozdniakov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Klungelig pakt Yamakov de bal. Urushadze geeft de bal voor. Zablotskij rent richting de bal. Pozdniakov verovert de bal door een tackle van achteren. Pozdniakov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Klungelig pakt Bosolapov de bal. Yuran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternavskij rent richting de bal. Yuran verovert de bal door een tackle van achteren. Yuran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Zablotskij probeert de bal aan de voet te houden. Yuran rent richting de bal. Met opzet legt Bosolapov zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bosolapov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Yamakov is nu in balbezit. Popsa verovert de bal door een tackle van achteren. Popsa geeft een hoge lob. Yuran is nu in balbezit. Yuran draait met de bal, schiet en ... Abdulov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Abdulov trapt de bal weg van het doel. Urushadze is nu in balbezit. Urushadze speelt de bal door. Yuran is nu in balbezit. Yuran schiet op doel. Abdulov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Aristov passt de bal met de wreef. Urushadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze probeert naar een medespeler te passen. Yuran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuran draait met de bal, schiet en ... Abdulov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kollektorsib 68%, Qizilqum 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kollektorsib - Qizilqum 0:0