Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Чебурах Атлетик -FC-Barcelona-
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Shatz speelt de bal door. Narbekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaporov verovert de bal door een tackle van achteren. Galkin verovert de bal door een tackle van achteren. Galkin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Kalajchev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kesarev. Kalajchev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zaporov met een snel genomen vrije trap. Shatz heeft problemen om de bal te vangen. Kalajchev rent richting de bal. Kalajchev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Rogov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shatz de bal. Rodionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov verovert de bal door een tackle van achteren. Rogov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Чебурах Атлетик - -FC-Barcelona- 1:0

14e minuut.
Kesarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaporov onderschept slim de pass. Zaporov met een sublieme pass. Rogov is nu in balbezit. Rogov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rishma probeert naar een medespeler te passen. Galkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galkin passt de bal in één keer door. Narbekov is nu in balbezit. Narbekov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чебурах Атлетик 44%, -FC-Barcelona- 56%.
Чебурах Атлетик - -FC-Barcelona- 1:0

46e minuut.
Istomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galkin onderschept slim de pass. Galkin met een sublieme pass. Rishma is nu in balbezit. Rishma geeft een hoge lob. Dudkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Zakatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galkin rent richting de bal. Zakatov maakt een afschuwelijke overtreding. Zakatov krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Kazakov met een snelle inworp. Rodionov rent richting de bal. Rodionov passt de bal in één keer door. Narbekov rent richting de bal. Narbekov haalt uit met een fantastische trap. Dudkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Чебурах Атлетик - -FC-Barcelona- 1:1

67e minuut.
Daar is Rogov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov verovert de bal door een tackle van achteren. Kalajchev rent richting de bal. Kalajchev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Чебурах Атлетик 52%, -FC-Barcelona- 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Чебурах Атлетик - -FC-Barcelona- 1:1