Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Динамо Брянск 2 sparta moskva
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Beketov rent richting de bal. Litovchenko onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sekretov. Sekretov krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Pershin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yorsh de bal. Kozlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozlov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Динамо Брянск 2 - sparta moskva 0:1

24e minuut.
Beketov rent richting de bal. Pilipenko onderschept slim de pass. Pilipenko probeert naar een medespeler te passen. Kozlov is nu in balbezit. Kozlov schiet op doel. Romantsev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Динамо Брянск 2 - sparta moskva 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Динамо Брянск 2 37%, sparta moskva 63%.
Динамо Брянск 2 - sparta moskva 0:2

62e minuut.
Gurinovich onderschept slim de pass. Gurinovich passt de bal met de wreef. Zaporozhtsev is nu in balbezit. Pryanikov onderschept slim de pass. Pryanikov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Pryanikov geeft de bal voor. Daar is Kapustin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapustin passt de bal met de wreef. Gurinovich rent richting de bal. Gurinovich draait met de bal, schiet en ... Berezutskij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Pershin onderschept slim de pass. Pershin probeert naar een medespeler te passen. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozlov verovert de bal door een tackle van achteren. Kozlov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Динамо Брянск 2 56%, sparta moskva 44%.
Динамо Брянск 2 - sparta moskva 0:2