Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Динамо Брянск 2 ZENIT SPb
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Pryanikov speelt de bal door. Gurinovich heeft problemen om de bal te vangen. Galochkin rent richting de bal. Kapustin verovert de bal door een tackle van achteren. Kapustin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Yorsh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glotov onderschept slim de pass. Glotov speelt de bal door. Vinokur is nu in balbezit. Vinokur draait met de bal, schiet en ... Romantsev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Aliev verovert de bal door een tackle van achteren. Aliev speelt de bal door. Pryanikov met een sublieme pass. Gurinovich rent richting de bal. Gurinovich draait met de bal, schiet en ... Zhirkov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Динамо Брянск 2 56%, ZENIT SPb 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Динамо Брянск 2 - ZENIT SPb 0:0

50e minuut.
Klungelig pakt Yefimov de bal. Zubin rent richting de bal. Met opzet legt Yefimov zijn tegenspeler op de grond. Yefimov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Zubin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beketov met een snel genomen vrije trap. Adamov kopt de bal weg. Kapustin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapustin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Динамо Брянск 2 - ZENIT SPb 1:0

58e minuut.
Kharlamov kopt de bal weg. Vinokur rent richting de bal. Glotov rent richting de bal. Glotov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Beketov bereikt de bal nog maar net als eerste. Beketov passt de bal met de wreef. Gorelov speelt de bal door. Glotov is nu in balbezit. Glotov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Динамо Брянск 2 55%, ZENIT SPb 45%.
Динамо Брянск 2 - ZENIT SPb 1:0