Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Red Bull Zilina FK-JANKA
Chimera Tactiek SILVER
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
54 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu geeft een lange en hoge pass. Macoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Macoun geeft een lange en hoge pass. Pulchart springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Szemelyácz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Otrada komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Klungelig pakt Vukoje de bal. Jongh verovert de bal door een tackle van achteren. Jongh passt de bal in één keer door. Pulchart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulchart haalt uit met een fantastische trap. Bacer bokst de bal weg.

43e minuut.
Jongh passt de bal zonder na te denken. Morabito bereikt de bal nog maar net als eerste. Morabito geeft de bal voor. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch geeft de bal voor. Bacer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Zilina 57%, FK-JANKA 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Red Bull Zilina - FK-JANKA 0:0

51e minuut.
Morabito met een sublieme pass. Macoun rent richting de bal. Jongh rent richting de bal. Macoun rent richting de bal. Macoun draait met de bal, schiet en ... Bacer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vukoje onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Macoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Caocci begaat een overtreding. Macoun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jongh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pulchart maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Otrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirallas begaat een overtreding. Otrada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tyma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap. Wiankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wiśniewski rent richting de bal. Wiśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FK-JANKA 1:0

57e minuut.
Morabito onderschept slim de pass. Morabito passt de bal in één keer door. Pulchart rent richting de bal. Pulchart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Red Bull Zilina - FK-JANKA 1:1

70e minuut.
Momuntjuk geeft een hoge lob. Inworp. Hirsch met de inworp. Macoun is nu in balbezit. Macoun geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bacer trapt de bal weg. Morabito kopt de bal weg. Klungelig pakt Macoun de bal. Macoun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Otrada de bal. Otrada met een sublieme pass. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Zilina 43%, FK-JANKA 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Red Bull Zilina - FK-JANKA 1:1