Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eintracht Trnava PlastovFC
hrrr na ně Tactiek zrkadlo
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 8
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.4 gemiddelde waardering 56.7
excellent Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen formidable


20e minuut.
Klembár speelt de bal door. Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belotti. Belotti krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Stănică geeft een lange en hoge pass. Ławecki kopt de bal weg. Ponce probeert de bal met de borst te controleren. Biksadský bereikt de bal nog maar net als eerste. Biksadský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Leskovský bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Biksadský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biksadský krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ławecki rent richting de bal. Ławecki passt de bal in één keer door. Biksadský is nu in balbezit. Leskovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Leskovský schiet op doel. Kapala bokst de bal weg.

38e minuut.
Klungelig pakt García Villar de bal. Biksadský is nu in balbezit. Biksadský haalt uit met een fantastische trap. Tekinoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - PlastovFC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 55%, PlastovFC 45%.
Eintracht Trnava - PlastovFC 1:0

49e minuut.
Leskovský rent richting de bal. Belotti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leskovský. Leskovský krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Zulík probeert naar een medespeler te passen. Gadzhev is nu in balbezit. Klembár maakt een afschuwelijke overtreding. Klembár krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Ławecki rent richting de bal. Solomovici begaat een overtreding. Ławecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klembár zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ławecki de bal. Ławecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Bröcker is nu in balbezit. Brink geeft een hoge lob. Klungelig pakt Klembár de bal. Gadzhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadzhev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Polewczak probeert naar een medespeler te passen. Leskovský bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zulík. Leskovský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polewczak wilt de vrije trap nemen. Kapala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Fritsch kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Leskovský de bal onder controle te krijgen. Polewczak probeert naar een medespeler te passen. Klembár rent richting de bal. Klembár geeft een lange en hoge pass. Kapala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Stănică is nu in balbezit. Stănică passt de bal in één keer door. Leskovský rent richting de bal. Leskovský schiet op doel. Kapala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - PlastovFC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 42%, PlastovFC 58%.
Eintracht Trnava - PlastovFC 2:0