Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eintracht Trnava FK-JANKA
hrrr na ně Tactiek SILVER
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60.1 gemiddelde waardering 55.4
very good Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Morabito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morabito probeert naar een medespeler te passen. Zafirov is nu in balbezit. Zafirov draait met de bal, schiet en ... Patalas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FK-JANKA 0:1

4e minuut.
Inworp. Morabito met een snelle inworp. Zafirov geeft de bal voor. Pulchart krijgt zijn hoofd ertegen. Patalas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Hanzo rent richting de bal. Hanzo geeft een lange en hoge pass. Ławecki met een sublieme pass. Biksadský heeft problemen om de bal te vangen. Biksadský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eintracht Trnava - FK-JANKA 1:1

10e minuut.
Polewczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Biksadský de bal. Biksadský passt de bal met de wreef. Leskovský rent richting de bal. Leskovský schiet op doel. Wiankowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ławecki onderschept slim de pass. Ławecki speelt de bal door. Biksadský bereikt de bal nog maar net als eerste. Biksadský haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Polewczak passt de bal in één keer door. Leskovský rent richting de bal. Daar is Leskovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leskovský haalt uit met een fantastische trap. Wiankowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FK-JANKA 2:1

17e minuut.
Stănică speelt de bal door. Zonderland rent richting de bal. Zonderland geeft een hoge lob. Ławecki is nu in balbezit. Ławecki haalt uit met een fantastische trap. Wiankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Klembár passt de bal met de wreef. Polewczak rent richting de bal. Polewczak passt de bal zonder na te denken. Leskovský is nu in balbezit. Leskovský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Hirsch verovert de bal door een tackle van achteren. Hirsch met een sublieme pass. Pulchart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulchart schiet op doel. Patalas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morabito geeft de bal voor. Pulchart maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zonderland passt de bal in één keer door. Polewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczak passt de bal met de wreef. Leskovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Leskovský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Stănică kopt de bal weg. Biksadský rent richting de bal. Biksadský speelt de bal door. Leskovský is nu in balbezit. Leskovský draait met de bal, schiet en ... Wiankowski bokst de bal weg.

39e minuut.
Mirallas geeft de bal voor. Beting kopt de bal weg. Lemański probeert de bal aan de voet te houden. Ławecki is nu in balbezit. Ławecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FK-JANKA 3:1

42e minuut.
Zafirov kopt de bal weg. Pulchart heeft problemen om de bal te vangen. Zonderland maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zonderland naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 37%, FK-JANKA 63%.
Eintracht Trnava - FK-JANKA 3:1

46e minuut.
Gostyński rent richting de bal. Stănică is nu in balbezit. Stănică probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leskovský de bal. Leskovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FK-JANKA 4:1

55e minuut.
Leskovský rent richting de bal. Biksadský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirallas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirallas krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Klembár rent richting de bal. Klembár geeft een hoge lob. Lemański controleert de bal met de borst. Biksadský rent richting de bal. Biksadský draait met de bal, schiet en ... Wiankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Beting met een sublieme pass. Gostyński speelt de bal door. Polewczak probeert naar een medespeler te passen. Leskovský is nu in balbezit. Leskovský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Leskovský de bal onder controle te krijgen. Mirallas rent richting de bal. Biksadský verovert de bal door een tackle van achteren. Biksadský draait met de bal, schiet en ... Wiankowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FK-JANKA 5:1

61e minuut.
Buchowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczak onderschept slim de pass. Polewczak probeert naar een medespeler te passen. Leskovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Leskovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - FK-JANKA 6:1

66e minuut.
Polewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczak met een sublieme pass. Leskovský rent richting de bal. Leskovský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mirallas geeft een hoge lob. Daar is Beting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polewczak met een sublieme pass. Leskovský rent richting de bal. Leskovský draait met de bal, schiet en ... Wiankowski bokst de bal weg. Doeltrap. Rákosi komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Biksadský passt de bal in één keer door. Lemański onderschept slim de pass. Leskovský is nu in balbezit. Leskovský draait met de bal, schiet en ... Wiankowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 28%, FK-JANKA 72%.
Eintracht Trnava - FK-JANKA 6:1