Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bratislava lions FCTC
1 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
58.6 gemiddelde waardering 69.5
solid Schieten formidable
solid Passen formidable
good Verdedigen formidable


10e minuut.
Niemitalo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pane passt de bal in één keer door. Daar is Naumov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naumov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Arienti rent richting de bal. Ionaş is nu in balbezit. Cioropina verovert de bal door een tackle van achteren. Arienti onderschept slim de pass. Arienti haalt uit met een fantastische trap. Castanheta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Boyarchuk speelt de bal door. Skriba geeft de bal voor. Naumov kopt de bal weg. Vasallo rent richting de bal. Vasallo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Naumov met een sublieme pass. Niemitalo speelt de bal door. Vasallo rent richting de bal. Vasallo schiet op doel. Sabatelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - FCTC 0:1

22e minuut.
Oprea geeft de bal voor. Antognozzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Cioropina de bal. Arienti rent richting de bal. Arienti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Očistil de bal. Niemitalo is nu in balbezit. Očistil begaat een overtreding. Očistil krijgt een gele kaart. Niemitalo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Inworp. Skriba met de inworp. Niemitalo geeft een hoge lob. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov schiet op doel. Sabatelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Pane speelt de bal door. Vasallo is nu in balbezit. Lapa is nu in balbezit. Vasallo onderschept slim de pass. Vasallo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bratislava lions 50%, FCTC 50%.
bratislava lions - FCTC 0:1

54e minuut.
Antognozzi kopt de bal weg. Pane controleert de bal met de borst. Naumov rent richting de bal. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Sabatelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lapa probeert de bal met de borst te controleren. Lapa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boyarchuk met de inworp. Pane geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Boyarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyarchuk passt de bal in één keer door. Vasallo rent richting de bal. Vasallo haalt uit met een fantastische trap. Sabatelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - FCTC 0:2

74e minuut.
Oprea is nu in balbezit. Oprea probeert naar een medespeler te passen. Arienti rent richting de bal. Arienti haalt uit met een fantastische trap. Castanheta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - FCTC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bratislava lions 55%, FCTC 45%.
bratislava lions - FCTC 1:2