Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK-JANKA FK Žilina Shark
SILVER Tactiek nv
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 52.5
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Oprişan is nu in balbezit. Oprişan probeert naar een medespeler te passen. Gostyński heeft problemen om de bal te vangen. Hrkač is nu in balbezit. Hrkač schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Klungelig pakt Hrkač de bal. Morabito verovert de bal door een tackle van achteren. Morabito geeft de bal voor. Pulchart rent richting de bal. Pulchart haalt uit met een fantastische trap. Kljajo bokst de bal weg.

11e minuut.
Gostyński onderschept slim de pass. Gostyński met een sublieme pass. Morabito speelt de bal door. Pulchart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulchart haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Macoun speelt de bal door. Daar is Buchowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchowiec geeft de bal voor. Morabito geeft de bal voor. Pulchart springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jongh passt de bal zonder na te denken. Hirsch rent richting de bal. Hirsch passt de bal met de wreef. Macoun is nu in balbezit. Macoun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Kokotek onderschept slim de pass. Kokotek passt de bal in één keer door. Hviždoš is nu in balbezit. Hviždoš geeft een lange en hoge pass. Hrkač bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FK Žilina Shark 0:1

25e minuut.
Daar is Hirsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirsch passt de bal zonder na te denken. Pulchart is nu in balbezit. Pulchart geeft een hoge lob. Macoun maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK-JANKA - FK Žilina Shark 1:1

39e minuut.
Hviždoš passt de bal zonder na te denken. Vnučák bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mirallas. Mirallas krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Vnučák raakt geblesseerd tijdens het duel. Pérez de Mendiola met een snel genomen vrije trap. Araos kopt de bal weg. Gostyński heeft problemen om de bal te vangen. Hrkač is nu in balbezit. Hrkač haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Hirsch de bal. Hirsch passt de bal in één keer door. Pulchart is nu in balbezit. Pulchart geeft de bal voor. Macoun is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - FK Žilina Shark 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 52%, FK Žilina Shark 48%.
FK-JANKA - FK Žilina Shark 2:1

60e minuut.
Buchowiec is nu in balbezit. Macoun is nu in balbezit. Met opzet legt Gaspart zijn tegenspeler op de grond. Macoun moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Macoun kan niet meer verder spelen. Rákosi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Hirsch is nu in balbezit. Hirsch passt de bal zonder na te denken. Rákosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulchart rent richting de bal. Pulchart schiet op doel. Kljajo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Lepiš probeert de bal met de borst te controleren. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepiš begaat een overtreding. Lepiš krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Jongh controleert de bal met de borst. Lepiš met een sublieme pass. Vnučák rent richting de bal. Hrkač bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrkač haalt uit met een fantastische trap. Wiankowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 42%, FK Žilina Shark 58%.
FK-JANKA - FK Žilina Shark 2:1