Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Red Bull Zilina Eintracht Trnava
Chimera Tactiek hrrr na ně
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 59.9
solid Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Fritsch passt de bal met de wreef. Beting is nu in balbezit. Beting passt de bal met de wreef. Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Vukoje rent richting de bal. Biksadský verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Momuntjuk zijn tegenspeler op de grond. Momuntjuk krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Caocci kopt de bal weg. Tyma probeert de bal met de borst te controleren. Leskovský is nu in balbezit. Leskovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - Eintracht Trnava 0:1

37e minuut.
Stănică rent richting de bal. Stănică passt de bal zonder na te denken. Biksadský is nu in balbezit. Leskovský rent richting de bal. Leskovský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Stănică kopt de bal weg. Klungelig pakt Biksadský de bal. Vukoje rent richting de bal. Biksadský verovert de bal door een tackle van achteren. Biksadský schiet op doel. Bacer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Stănică passt de bal met de wreef. Biksadský rent richting de bal. Vukoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Biksadský verovert de bal door een tackle van achteren. Biksadský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Polewczak kopt de bal weg. Caocci heeft problemen om de bal te vangen. Ławecki is nu in balbezit. Ławecki haalt uit met een fantastische trap. Bacer probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Zilina 58%, Eintracht Trnava 42%.
FC Red Bull Zilina - Eintracht Trnava 0:1

69e minuut.
Momuntjuk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klembár met een snelle inworp. Ławecki is nu in balbezit. Ławecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ławecki is nu in balbezit. Leskovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki is nu in balbezit. Ławecki haalt uit met een fantastische trap. Bacer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - Eintracht Trnava 0:2

82e minuut.
Tyma is nu in balbezit. Biksadský rent richting de bal. Leskovský is nu in balbezit. Leskovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - Eintracht Trnava 0:3

86e minuut.
Szemelyácz probeert naar een medespeler te passen. Skoraszewski is nu in balbezit. Skoraszewski speelt de bal door. Wiśniewski rent richting de bal. Wiśniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Zilina 63%, Eintracht Trnava 37%.
FC Red Bull Zilina - Eintracht Trnava 0:3