Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bratislava lions FK Žilina Shark
1 Tactiek nv
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
59.7 gemiddelde waardering 57.4
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Očistil probeert naar een medespeler te passen. Antognozzi speelt de bal door. Prljača is nu in balbezit. Prljača geeft de bal voor. Badík geeft de bal voor. Kljajo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Klungelig pakt Gaspart de bal. Arienti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş schiet op doel. Kljajo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - FK Žilina Shark 1:0

7e minuut.
Lepiš passt de bal met de wreef. Moya rent richting de bal. Moya geeft een hoge lob. Spisz is nu in balbezit. Spisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lapa heeft problemen om de bal te vangen. Lapa speelt de bal door. Lepiš is nu in balbezit. Lepiš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Očistil heeft problemen om de bal te vangen. Hrkač bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrkač schiet op doel. Sabatelli bokst de bal weg.

8e minuut.
Oprişan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lapa de bal onder controle te krijgen. Hrkač is nu in balbezit. Hrkač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bratislava lions - FK Žilina Shark 1:1

10e minuut.
Ionaş heeft problemen om de bal te vangen. Kokotek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ionaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kokotek probeert naar een medespeler te passen. Arienti kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pérez de Mendiola met een sublieme pass. Moya is nu in balbezit. Moya passt de bal in één keer door. Hrkač is nu in balbezit. Hrkač schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dratwiński verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hviždoš met de inworp. Spisz is nu in balbezit. Spisz draait met de bal, schiet en ... Sabatelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Oprea passt de bal met de wreef. Arienti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arienti passt de bal met de wreef. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş haalt uit met een fantastische trap. Kljajo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - FK Žilina Shark 2:1

31e minuut.
Spisz rent richting de bal. Lapa onderschept slim de pass. Lepiš is nu in balbezit. Hrkač is nu in balbezit. Hrkač haalt uit met een fantastische trap. Sabatelli bokst de bal weg.

36e minuut.
Gaspart onderschept slim de pass. Gaspart geeft de bal voor. Dratwiński kopt de bal weg. Hrkač is nu in balbezit. Hrkač haalt uit met een fantastische trap. Sabatelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Kokotek controleert de bal met de borst. Ionaş rent richting de bal. Kokotek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kokotek krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokotek onderschept slim de pass. Kokotek geeft een lange en hoge pass. Daar is Spisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spisz haalt uit met een fantastische trap. Sabatelli bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bratislava lions 43%, FK Žilina Shark 57%.
bratislava lions - FK Žilina Shark 2:1

46e minuut.
Prljača geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moya met een snelle inworp. Pérez de Mendiola geeft een lange en hoge pass. Hrkač maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Antognozzi rent richting de bal. Antognozzi geeft een hoge lob. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş schiet op doel. Kljajo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - FK Žilina Shark 3:1

60e minuut.
Arienti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez de Mendiola onderschept slim de pass. Pérez de Mendiola passt de bal in één keer door. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bratislava lions - FK Žilina Shark 4:1

61e minuut.
Očistil kopt de bal weg. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya geeft een lange en hoge pass. Hrkač rent richting de bal. Hrkač schiet op doel. Sabatelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Lapa geeft een lange en hoge pass. Antognozzi is nu in balbezit. Antognozzi passt de bal zonder na te denken. Arienti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arienti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bratislava lions 35%, FK Žilina Shark 65%.
bratislava lions - FK Žilina Shark 4:1