Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Žilina Shark CF Čukaričky Dechtice
nv Tactiek :-)
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 13
7 Overtredingen 4
4 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
55.8 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten formidable
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Spisz passt de bal in één keer door. Amaninoğlu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lepiš. Lepiš krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Spisz onderschept slim de pass. Spisz geeft een hoge lob. Hrkač rent richting de bal. Hrkač draait met de bal, schiet en ... Sajna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žilina Shark - CF Čukaričky Dechtice 1:0

10e minuut.
Cemre bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokotek verovert de bal door een tackle van achteren. Kokotek probeert naar een medespeler te passen. Hviždoš is nu in balbezit. Hviždoš haalt uit met een fantastische trap. Sajna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Gacki passt de bal met de wreef. Cemre rent richting de bal. Kokotek begaat een overtreding. Kokotek krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Spisz rent richting de bal. Marczyk rent richting de bal. Spisz onderschept slim de pass. Spisz geeft de bal voor. Hrkač springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cemre geeft een lange en hoge pass. Gyurcsány kopt de bal weg. Klungelig pakt Gaspart de bal. Amaninoğlu rent richting de bal. Amaninoğlu schiet op doel. Kljajo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kokotek rent richting de bal. Kokotek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gacki met de inworp. Cemre geeft een hoge lob. Kljajo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kokotek geeft een hoge lob. Hviždoš is nu in balbezit. Hviždoš passt de bal in één keer door. Spisz is nu in balbezit. Spisz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Takács bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrkač onderschept slim de pass. Hrkač haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žilina Shark - CF Čukaričky Dechtice 2:0

30e minuut.
Mirabal verovert de bal door een tackle van achteren. Moya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mirabal. Mirabal krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Cemre rent richting de bal. Cemre geeft een lange en hoge pass. Mirabal is nu in balbezit. Mirabal schiet op doel. Gyurcsány probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pérez de Mendiola passt de bal zonder na te denken. Hviždoš rent richting de bal. Hviždoš passt de bal in één keer door. Spisz is nu in balbezit. Spisz draait met de bal, schiet en ... Sajna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Takács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrkač verovert de bal door een tackle van achteren. Hrkač haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žilina Shark - CF Čukaričky Dechtice 3:0

40e minuut.
Lepiš speelt de bal door. Hviždoš rent richting de bal. Marczyk begaat een overtreding. Marczyk krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Hadersbeck geeft een hoge lob. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez de Mendiola rent richting de bal. Mirabal verovert de bal door een tackle van achteren. Mirabal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Žilina Shark 51%, CF Čukaričky Dechtice 49%.
FK Žilina Shark - CF Čukaričky Dechtice 3:0

50e minuut.
Amaninoğlu is nu in balbezit. Pérez de Mendiola maakt een afschuwelijke overtreding. Amaninoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gacki met een snel genomen vrije trap. Amaninoğlu is nu in balbezit. Amaninoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kljajo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Sajna speelt de bal door. Daar is Rewaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moya probeert naar een medespeler te passen. Hrkač rent richting de bal. Hrkač haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mirabal verovert de bal door een tackle van achteren. Mirabal passt de bal met de wreef. Amaninoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaninoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kljajo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žilina Shark - CF Čukaričky Dechtice 3:1

57e minuut.
Pérez de Mendiola probeert naar een medespeler te passen. Mirabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moya krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kokotek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez de Mendiola is nu in balbezit. Gacki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez de Mendiola raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pérez de Mendiola kan niet meer verder spelen. Slezák komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lepiš geeft de bal voor. Daar is Kułaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spisz onderschept slim de pass. Spisz draait met de bal, schiet en ... Sajna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Hadersbeck heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moya neemt de hoekschop. Hrkač krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gacki passt de bal in één keer door. Cemre heeft problemen om de bal te vangen. Slezák begaat een overtreding. Cemre raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cemre kan niet meer verder spelen. Janotta komt het veld opgelopen. Gacki met een snel genomen vrije trap. Amaninoğlu is nu in balbezit. Amaninoğlu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea geeft de bal voor. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz schiet op doel. Sajna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žilina Shark - CF Čukaričky Dechtice 4:1

77e minuut.
Gacki passt de bal in één keer door. Mirabal is nu in balbezit. Moya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moya krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Gacki passt de bal zonder na te denken. Janotta is nu in balbezit. Janotta passt de bal in één keer door. Amaninoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaninoğlu draait met de bal, schiet en ... Kljajo bokst de bal weg. Daar is Gaspart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Oprişan trapt de bal weg van het doel. Rewaj kopt de bal weg. Gaspart rent richting de bal. Amaninoğlu onderschept slim de pass. Amaninoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Janotta is nu in balbezit. Janotta probeert naar een medespeler te passen. Amaninoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaninoğlu schiet op doel. Kljajo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Žilina Shark - CF Čukaričky Dechtice 4:2

88e minuut.
Hadersbeck rent richting de bal. Hadersbeck geeft een hoge lob. Daar is Kokotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amaninoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaninoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kljajo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Žilina Shark 51%, CF Čukaričky Dechtice 49%.
FK Žilina Shark - CF Čukaričky Dechtice 4:2