Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK-JANKA PlastovFC
X Tactiek defend
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
57.6 gemiddelde waardering 59.6
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen outstanding


2e minuut.
Gadzhev onderschept slim de pass. Gadzhev geeft een lange en hoge pass. Lemański kopt de bal weg. Zulík rent richting de bal. Zulík haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Trapattoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zulík is nu in balbezit. Zulík passt de bal zonder na te denken. Brink rent richting de bal. Brink schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - PlastovFC 0:1

6e minuut.
Belotti met een sublieme pass. Gadzhev speelt de bal door. Bröcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bröcker draait met de bal, schiet en ... Wiankowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - PlastovFC 0:2

7e minuut.
Morabito heeft problemen om de bal te vangen. Morabito geeft de bal voor. Belotti heeft problemen om de bal te vangen. Pulchart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulchart draait met de bal, schiet en ... Kapala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - PlastovFC 1:2

9e minuut.
Brink passt de bal in één keer door. Bröcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Buchowiec zijn tegenspeler op de grond. Buchowiec is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Gostyński passt de bal zonder na te denken. Zulík speelt de bal door. Bröcker rent richting de bal. Brink rent richting de bal. Brink schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Araos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapattoni onderschept slim de pass. Trapattoni geeft een lange en hoge pass. Brink is nu in balbezit. Brink schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gadzhev speelt de bal door. Brink bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brink is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bröcker neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Wiankowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Solomovici passt de bal in één keer door. Brink heeft problemen om de bal te vangen. Zulík geeft een hoge lob. Bröcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bröcker draait met de bal, schiet en ... Wiankowski bokst de bal weg.

31e minuut.
Zulík met een sublieme pass. Trapattoni rent richting de bal. Trapattoni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bröcker de bal. Bröcker schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Hirsch rent richting de bal. Hirsch passt de bal zonder na te denken. Pulchart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulchart geeft een lange en hoge pass. Macoun springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Gostyński rent richting de bal. Brink verovert de bal door een tackle van achteren. Bröcker rent richting de bal. Brink is nu in balbezit. Brink draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - PlastovFC 1:3

38e minuut.
García Villar kopt de bal weg. Brink bereikt de bal nog maar net als eerste. Brink passt de bal zonder na te denken. Bröcker is nu in balbezit. Bröcker schiet op doel. Wiankowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Macoun probeert naar een medespeler te passen. Pulchart bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomovici rent richting de bal. Pulchart verovert de bal door een tackle van achteren. Pulchart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zulík passt de bal zonder na te denken. Solomovici is nu in balbezit. Solomovici geeft een lange en hoge pass. Bröcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bröcker schiet op doel. Wiankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jongh heeft problemen om de bal te vangen. Brink is nu in balbezit. Brink haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - PlastovFC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 68%, PlastovFC 32%.
FK-JANKA - PlastovFC 1:4

52e minuut.
Brink probeert naar een medespeler te passen. Trapattoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapattoni passt de bal zonder na te denken. Bröcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bröcker haalt uit met een fantastische trap. Paal! Doeltrap. Wiankowski met een harde bal richting middenveld. Macoun kopt de bal weg. Pulchart is nu in balbezit. Pulchart haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - PlastovFC 2:4

58e minuut.
Bröcker speelt de bal door. Trapattoni is nu in balbezit. Trapattoni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bröcker de bal. Bröcker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hirsch kopt de bal weg. Belotti met een sublieme pass. Brink probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bröcker de bal. Bröcker schiet op doel. Wiankowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Morabito geeft de bal voor. Ponce kopt de bal weg. Morabito rent richting de bal. Morabito geeft een lange en hoge pass. Pulchart krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Tekinoğlu geeft een lange en hoge pass. Trapattoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapattoni speelt de bal door. Bröcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bröcker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Belotti speelt de bal door. Macoun rent richting de bal. Macoun passt de bal met de wreef. Pulchart is nu in balbezit. Pulchart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK-JANKA - PlastovFC 3:4

68e minuut.
Trapattoni met de inworp. Bröcker is nu in balbezit. Araos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bröcker verovert de bal door een tackle van achteren. Bröcker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Klungelig pakt Solomovici de bal. Jongh rent richting de bal. Bröcker onderschept slim de pass. Bröcker draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lemański de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zafirov komt het veld opgelopen. Trapattoni neemt de hoekschop. Bröcker heeft problemen om de bal te vangen. Bröcker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Brink probeert naar een medespeler te passen. Trapattoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapattoni geeft een hoge lob. Bröcker rent richting de bal. Bröcker schiet op doel. Wiankowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Zafirov passt de bal in één keer door. Morabito is nu in balbezit. Morabito geeft de bal voor. Zafirov rent richting de bal. Zafirov schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-JANKA 55%, PlastovFC 45%.
FK-JANKA - PlastovFC 3:4