Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Red Bull Zilina FCTC
Chimera Tactiek 433
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50 gemiddelde waardering 70.1
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
Caocci geeft een lange en hoge pass. Pane kopt de bal weg. Niemitalo is nu in balbezit. Niemitalo geeft een lange en hoge pass. Naumov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FCTC 0:1

5e minuut.
Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov maakt een afschuwelijke overtreding. Naumov krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Skriba speelt de bal door. Niemitalo rent richting de bal. Niemitalo met een sublieme pass. Vasallo is nu in balbezit. Vasallo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Boyarchuk heeft problemen om de bal te vangen. Boyarchuk speelt de bal door. Vukoje rent richting de bal. Naumov onderschept slim de pass. Naumov schiet op doel. Bacer bokst de bal weg.

11e minuut.
Naumov geeft een hoge lob. Vaculík heeft problemen om de bal te vangen. Vasallo is nu in balbezit. Niemitalo rent richting de bal. Niemitalo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Girgaš passt de bal met de wreef. Niemitalo is nu in balbezit. Niemitalo speelt de bal door. Vasallo is nu in balbezit. Vasallo draait met de bal, schiet en ... Bacer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vukoje rent richting de bal. Vukoje geeft een hoge lob. Skriba kopt de bal weg. Niemitalo geeft de bal voor. Naumov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Klungelig pakt Skoraszewski de bal. Boyarchuk begaat een overtreding. Skoraszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tyma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Káposzta rent richting de bal. Káposzta draait met de bal, schiet en ... Castanheta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Red Bull Zilina - FCTC 1:1

19e minuut.
Skriba bereikt de bal nog maar net als eerste. Skriba probeert naar een medespeler te passen. Niemitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemitalo geeft een lange en hoge pass. Vasallo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pane passt de bal zonder na te denken. Niemitalo rent richting de bal. Niemitalo probeert naar een medespeler te passen. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Niemitalo probeert naar een medespeler te passen. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo passt de bal in één keer door. Naumov rent richting de bal. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Bacer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FCTC 1:2

34e minuut.
Niemitalo kopt de bal weg. Klungelig pakt Naumov de bal. Momuntjuk is nu in balbezit. Naumov onderschept slim de pass. Naumov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Skriba probeert naar een medespeler te passen. Niemitalo rent richting de bal. Niemitalo speelt de bal door. Vasallo rent richting de bal. Vasallo schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Tyma is nu in balbezit. Niemitalo onderschept slim de pass. Niemitalo speelt de bal door. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Naumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Bacer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Dobrinescu rent richting de bal. Skriba verovert de bal door een tackle van achteren. Skriba geeft een hoge lob. Naumov is nu in balbezit. Naumov schiet op doel. Bacer bokst de bal weg. Bacer speelt de bal door. Daar is Caocci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemitalo schiet op doel. Bacer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Niemitalo is nu in balbezit. Niemitalo passt de bal in één keer door. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Zilina 71%, FCTC 29%.
FC Red Bull Zilina - FCTC 1:2

51e minuut.
Naumov kopt de bal weg. Vasallo rent richting de bal. Vasallo passt de bal zonder na te denken. Naumov heeft problemen om de bal te vangen. Naumov draait met de bal, schiet en ... Bacer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Niemitalo heeft problemen om de bal te vangen. Caocci is nu in balbezit. Niemitalo verovert de bal door een tackle van achteren. Niemitalo geeft een hoge lob. Naumov springt en kopt de bal. Bacer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Momuntjuk geeft een hoge lob. Skoraszewski kopt de bal weg. Tyma heeft problemen om de bal te vangen. Naumov is nu in balbezit. Naumov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pane passt de bal zonder na te denken. Niemitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemitalo passt de bal in één keer door. Vasallo rent richting de bal. Vasallo haalt uit met een fantastische trap. Bacer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boyarchuk zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Skriba met een sublieme pass. Niemitalo is nu in balbezit. Niemitalo probeert naar een medespeler te passen. Vasallo is nu in balbezit. Vasallo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Boyarchuk rent richting de bal. Boyarchuk geeft een lange en hoge pass. Naumov rent richting de bal. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Bacer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FCTC 1:3

65e minuut.
Niemitalo rent richting de bal. Niemitalo passt de bal zonder na te denken. Vasallo rent richting de bal. Vasallo schiet op doel. Bacer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vaculík kopt de bal weg. Daar is Momuntjuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasallo rent richting de bal. Naumov is nu in balbezit. Naumov draait met de bal, schiet en ... Bacer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Pane speelt de bal door. Niemitalo is nu in balbezit. Niemitalo passt de bal met de wreef. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Skriba probeert naar een medespeler te passen. Niemitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemitalo geeft de bal voor. Naumov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dobrinescu passt de bal in één keer door. Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina probeert naar een medespeler te passen. Niemitalo rent richting de bal. Niemitalo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vasallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FCTC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Zilina 83%, FCTC 17%.
FC Red Bull Zilina - FCTC 1:4