Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Považská Bystrica boso
jp Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 51.7
solid Schieten solid
adequate Passen very good
adequate Verdedigen solid


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Preotu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kościński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościński geeft een lange en hoge pass. Montema probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Carnabuci geeft een hoge lob. Jończy rent richting de bal. Parindra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Parindra krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Maquilena is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lommer. Maquilena raakt geblesseerd tijdens het duel. Frydensbjerg met een snel genomen vrije trap. Carnabuci heeft problemen om de bal te vangen. Kościński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Považská Bystrica - boso 0:1

18e minuut.
Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Grach rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maquilena. Maquilena krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Jończy geeft de bal voor. Draho heeft problemen om de bal te vangen. Kościński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościński schiet op doel. Durec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Považská Bystrica - boso 0:2

28e minuut.
Kola kopt de bal weg. Carnabuci speelt de bal door. Maquilena rent richting de bal. Maquilena geeft een lange en hoge pass. Montema maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Považská Bystrica - boso 0:3

35e minuut.
Gerardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerardi passt de bal in één keer door. Grach is nu in balbezit. Grach schiet op doel. Carballeiras probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kościński is nu in balbezit. Kościński geeft een hoge lob. Draho heeft problemen om de bal te vangen. Montema rent richting de bal. Montema draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Považská Bystrica 68%, boso 32%.
FC Považská Bystrica - boso 0:3

46e minuut.
Kola rent richting de bal. Kola geeft een lange en hoge pass. Montema kopt de bal weg. Kościński rent richting de bal. Kościński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kościński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepší rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Svéda bereikt de bal nog maar net als eerste. Parindra verovert de bal door een tackle van achteren. Schieppati rent richting de bal. Parindra rent richting de bal. Parindra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kola passt de bal met de wreef. Daar is Montema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kościński rent richting de bal. Kościński haalt uit met een fantastische trap. Durec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Považská Bystrica - boso 0:4

73e minuut.
Frydensbjerg speelt de bal door. Montema bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnabuci is nu in balbezit. Kościński onderschept slim de pass. Kościński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Daar is Mayori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayori passt de bal zonder na te denken. Kościński rent richting de bal. Montema is nu in balbezit. Montema draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Považská Bystrica 59%, boso 41%.
FC Považská Bystrica - boso 0:4