Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Hamričky AFK Flamengo BRATISLAVA
hovno system Tactiek 352
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 44.9
solid Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Daar is Ţirtea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitek geeft de bal voor. Daar is Papuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zvornik is nu in balbezit. Zvornik schiet op doel. Kolvek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - AFK Flamengo BRATISLAVA 1:0

5e minuut.
Cãrbunaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cãrbunaru speelt de bal door. Krajewski is nu in balbezit. Krajewski draait met de bal, schiet en ... Kolvek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zvornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvornik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - AFK Flamengo BRATISLAVA 2:0

11e minuut.
Čavoj rent richting de bal. Kitek begaat een overtreding. Čavoj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chun Kit met een snel genomen vrije trap. Filisiński is nu in balbezit. Lazarčík verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarčík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - AFK Flamengo BRATISLAVA 2:1

14e minuut.
Deioannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Polenta verovert de bal door een tackle van achteren. Polenta geeft een lange en hoge pass. Daar is Moya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moya geeft een lange en hoge pass. Bilík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Kitek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurismaa is nu in balbezit. Cãrbunaru onderschept slim de pass. Cãrbunaru geeft een lange en hoge pass. Zvornik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - AFK Flamengo BRATISLAVA 3:1

30e minuut.
Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitek passt de bal met de wreef. Krajewski is nu in balbezit. Zvornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvornik draait met de bal, schiet en ... Kolvek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Belko rent richting de bal. Wietecha onderschept slim de pass. Wietecha met een sublieme pass. Daar is Zvornik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zvornik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - AFK Flamengo BRATISLAVA 4:1

33e minuut.
Wietecha onderschept slim de pass. Wietecha met een sublieme pass. Deioannon met een sublieme pass. Lazarčík is nu in balbezit. Lazarčík haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Dembiński probeert naar een medespeler te passen. Wietecha is nu in balbezit. Wietecha speelt de bal door. Zvornik rent richting de bal. Zvornik schiet op doel. Kolvek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Wietecha passt de bal zonder na te denken. Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitek passt de bal in één keer door. Zvornik is nu in balbezit. Zvornik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - AFK Flamengo BRATISLAVA 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Hamričky 45%, AFK Flamengo BRATISLAVA 55%.
1.FC Hamričky - AFK Flamengo BRATISLAVA 5:1

49e minuut.
Ogaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogaza geeft de bal voor. Lazarčík is nu in balbezit. Lazarčík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - AFK Flamengo BRATISLAVA 5:2

50e minuut.
Kitek onderschept slim de pass. Kitek probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru probeert naar een medespeler te passen. Krajewski rent richting de bal. Krajewski schiet op doel. Kolvek bokst de bal weg.

60e minuut.
Dembiński passt de bal zonder na te denken. Daar is Papuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krajewski rent richting de bal. Krajewski haalt uit met een fantastische trap. Kolvek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - AFK Flamengo BRATISLAVA 6:2

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kolvek niet meer kan verder spelen. Sebik komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Wietecha is nu in balbezit. Wietecha probeert naar een medespeler te passen. Zvornik heeft problemen om de bal te vangen. Krajewski is nu in balbezit. Krajewski schiet op doel. De bal raakt de paal. Sebik bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kitek met een sublieme pass. Zvornik is nu in balbezit. Papuga begaat een overtreding. Papuga krijgt een gele kaart. Zvornik raakt geblesseerd tijdens het duel. Wietecha komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dembiński kopt de bal weg. Krajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga onderschept slim de pass. Zvornik rent richting de bal. Zvornik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hamričky - AFK Flamengo BRATISLAVA 7:2

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dembiński met de inworp. Wietecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietecha geeft de bal voor. Krajewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wietecha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chatzikyriakos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Hamričky 33%, AFK Flamengo BRATISLAVA 67%.
1.FC Hamričky - AFK Flamengo BRATISLAVA 7:2