Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiva Raca Slávia Bardejov
541 -obrana Tactiek ars
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 37.5
redelijk Schieten goed
matig Passen matig
goed Verdedigen redelijk


7e minuut.
Morales probeert naar een medespeler te passen. Almqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Roani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roani krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Diener met een sublieme pass. Vainiotalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vainiotalo passt de bal met de wreef. Cherek is nu in balbezit. Cherek geeft de bal voor. Barna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Oleksy passt de bal zonder na te denken. Inworp. Škriak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gnjatović geeft een hoge lob. De Cicco krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Anchen geeft een lange en hoge pass. Fernández kopt de bal weg. Vainiotalo speelt de bal door. Cherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherek geeft een hoge lob. Barna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Tomažič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomažič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Raca - Slávia Bardejov 0:1

37e minuut.
Inworp. Vainiotalo met een snelle inworp. Cherek speelt de bal door. Diener rent richting de bal. Diener haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Patalim passt de bal zonder na te denken. Vainiotalo speelt de bal door. Krupár bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherek rent richting de bal. Cherek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiva Raca 61%, Slávia Bardejov 39%.
Lokomotiva Raca - Slávia Bardejov 0:1

47e minuut.
Morales rent richting de bal. Morales met een sublieme pass. De Cicco is nu in balbezit. De Cicco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lokomotiva Raca - Slávia Bardejov 1:1

72e minuut.
Patalim met een snelle inworp. Vetrík rent richting de bal. Vainiotalo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vainiotalo krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Abigantus bereikt de bal nog maar net als eerste. Abigantus geeft een lange en hoge pass. De Cicco is nu in balbezit. De Cicco draait met de bal, schiet en ... Balko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Raca - Slávia Bardejov 2:1

88e minuut.
Patalim bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Morales probeert naar een medespeler te passen. De Cicco rent richting de bal. De Cicco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiva Raca 60%, Slávia Bardejov 40%.
Lokomotiva Raca - Slávia Bardejov 2:1