Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 19:03
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.04
  • Stadion: Mildo Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20508
Mildo Lokomotiva Raca
Vskutku3 Tactiek 541 -obrana
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
47 gemiddelde waardering 37
good Schieten average
good Passen average
average Verdedigen good


3e minuut.
Abigantus passt de bal zonder na te denken. Gnjatović met een sublieme pass. Anchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Slivka is nu in balbezit. Slivka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vojnović met een sublieme pass. Daar is Slivka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slivka probeert naar een medespeler te passen. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński draait met de bal, schiet en ... Barna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Slivka is nu in balbezit. Slivka speelt de bal door. Koźmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźmiński haalt uit met een fantastische trap. Barna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mildo - Lokomotiva Raca 1:0

13e minuut.
Anchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Anchen de bal. Petrarca begaat een overtreding. Petrarca krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Petrarca passt de bal met de wreef. Anchen rent richting de bal. Gurău verovert de bal door een tackle van achteren. Gurău probeert naar een medespeler te passen. Slivka bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Anchen met de inworp. Gurău probeert naar een medespeler te passen. Gąsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ligt is nu in balbezit. de Ligt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
de Ligt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ligt geeft de bal voor. Koźmiński heeft problemen om de bal te vangen. Slivka rent richting de bal. Slivka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gnjatović onderschept slim de pass. Vojnović onderschept slim de pass. Vojnović speelt de bal door. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Dodrescu onderschept slim de pass. Vojnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnović passt de bal in één keer door. Koźmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźmiński draait met de bal, schiet en ... Barna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gąsiorowski passt de bal zonder na te denken. Vojnović rent richting de bal. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński haalt uit met een fantastische trap. Barna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gurău speelt de bal door. Slivka is nu in balbezit. Slivka passt de bal zonder na te denken. Koźmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźmiński draait met de bal, schiet en ... Barna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Slivka passt de bal met de wreef. Koźmiński rent richting de bal. Koźmiński haalt uit met een fantastische trap. Belanský probeert de bal aan de voet te houden. Barna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mildo - Lokomotiva Raca 2:0

42e minuut.
Gurău passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Slivka de bal. Slivka speelt de bal door. Klungelig pakt Koźmiński de bal. Koźmiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mildo - Lokomotiva Raca 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mildo 18%, Lokomotiva Raca 82%.
Mildo - Lokomotiva Raca 3:0

49e minuut.
Gąsiorowski geeft de bal voor. Abigantus is nu in balbezit. Slivka verovert de bal door een tackle van achteren. Slivka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mildo - Lokomotiva Raca 4:0

53e minuut.
Belanský verovert de bal door een tackle van achteren. Belanský probeert naar een medespeler te passen. Koźmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźmiński draait met de bal, schiet en ... Barna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mildo - Lokomotiva Raca 5:0

57e minuut.
Anchen geeft een hoge lob. Petrarca met een sublieme pass. Krupár heeft problemen om de bal te vangen. de Ligt rent richting de bal. de Ligt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vojnović met een sublieme pass. Gurău probeert naar een medespeler te passen. de Ligt rent richting de bal. de Ligt haalt uit met een fantastische trap. Barna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Slivka is nu in balbezit. Abigantus verovert de bal door een tackle van achteren. Vojnović is nu in balbezit. Slivka is nu in balbezit. Slivka passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mildo - Lokomotiva Raca 6:0

64e minuut.
Anchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău onderschept slim de pass. Gurău geeft de bal voor. Koźmiński krijgt zijn hoofd ertegen. Barna probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
de Ligt rent richting de bal. Vetrík onderschept slim de pass. Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu geeft de bal voor. Koźmiński rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
de Ligt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorowski passt de bal met de wreef. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński schiet op doel. Barna bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mildo - Lokomotiva Raca 7:0

77e minuut.
Gąsiorowski passt de bal in één keer door. de Ligt is nu in balbezit. de Ligt passt de bal in één keer door. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mildo - Lokomotiva Raca 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mildo 26%, Lokomotiva Raca 74%.
Mildo - Lokomotiva Raca 8:0