Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Janovík FK Lokomotív Košice
Defend Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 16
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


15e minuut.
Samol is nu in balbezit. Horenka verovert de bal door een tackle van achteren. Horenka speelt de bal door. Bohovčík rent richting de bal. Bohovčík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Schedivý verovert de bal door een tackle van achteren. Horenka is nu in balbezit. Horenka probeert naar een medespeler te passen. Bohovčík is nu in balbezit. Bohovčík draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hricov kopt de bal weg. Brajer rent richting de bal. Bohovčík rent richting de bal. Bohovčík schiet op doel. Karolčík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Janovík - FK Lokomotív Košice 1:0

25e minuut.
Horenka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krajnák rent richting de bal. Krajnák speelt de bal door. Chalpuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalpuka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Horenka verovert de bal door een tackle van achteren. Bohovčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohovčík schiet op doel. Brajer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karolčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Janovík - FK Lokomotív Košice 2:0

30e minuut.
Jankech rent richting de bal. Jankech probeert naar een medespeler te passen. Daar is Culík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bohovčík verovert de bal door een tackle van achteren. Bohovčík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janovík 44%, FK Lokomotív Košice 56%.
Janovík - FK Lokomotív Košice 2:0

69e minuut.
Šafranko bereikt de bal nog maar net als eerste. Horenka onderschept slim de pass. Horenka passt de bal zonder na te denken. Bohovčík rent richting de bal. Bohovčík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Horenka heeft problemen om de bal te vangen. Horenka met een sublieme pass. Schedivý speelt de bal door. Bohovčík is nu in balbezit. Bohovčík draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karolčík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Chalpuka kan de bal niet met de borst controleren. Grenčík speelt de bal door. Bohovčík heeft problemen om de bal te vangen. Horenka is nu in balbezit. Horenka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Janovík - FK Lokomotív Košice 3:0

83e minuut.
Kavon rent richting de bal. Grenčík heeft problemen om de bal te vangen. Grenčík geeft een hoge lob. Bohovčík is nu in balbezit. Bohovčík schiet op doel. Karolčík bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janovík 32%, FK Lokomotív Košice 68%.
Janovík - FK Lokomotív Košice 3:0