Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 19:03
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.04
  • Stadion: Win Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 315
Win SK Horelica
Moja Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 19.3
good Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Krajčír bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajčír geeft de bal voor. Daar is Rast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riley bereikt de bal nog maar net als eerste. Riley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
passt de bal met de wreef. Sýkora geeft een hoge lob. Hromadka is nu in balbezit. Hromadka haalt uit met een fantastische trap. Sleboda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Win - SK Horelica 0:1

13e minuut.
Krajčír geeft de bal voor. Rast kopt de bal weg. Klungelig pakt Ondrula de bal. Pollo rent richting de bal. Pollo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fix met een harde bal richting middenveld. Pollo kopt de bal weg. Riley is nu in balbezit. Riley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sýkora is nu in balbezit. met een sublieme pass. Riley is nu in balbezit. Riley draait met de bal, schiet en ... Fix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Win - SK Horelica 1:1

24e minuut.
Parris met een sublieme pass. Zentko geeft een lange en hoge pass. Ondrula heeft problemen om de bal te vangen. Riley is nu in balbezit. Riley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Egerský de bal onder controle te krijgen. Parris rent richting de bal. Egerský probeert naar een medespeler te passen. Parris geeft een hoge lob. krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Riley is nu in balbezit. Ondrula bereikt de bal nog maar net als eerste. Parris onderschept slim de pass. Riley is nu in balbezit. Riley geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Inworp. Parris met een snelle inworp. Pollo rent richting de bal. Pollo geeft een lange en hoge pass. maakt een snoekduik en kopt de bal. Fix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Parris geeft een lange en hoge pass. Riley bereikt de bal nog maar net als eerste. Riley passt de bal zonder na te denken. Krajčír bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajčír geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Riley rent richting de bal. Riley haalt uit met een fantastische trap. Fix werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Win - SK Horelica 2:1

41e minuut.
Tański kopt de bal weg. Ondrula heeft problemen om de bal te vangen. Pollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Riley is nu in balbezit. Riley haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Krajčír probeert naar een medespeler te passen. Ondrula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollo onderschept slim de pass. Riley is nu in balbezit. Riley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fix trapt de bal weg. Pollo kopt de bal weg. rent richting de bal. draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Win 29%, SK Horelica 71%.
Win - SK Horelica 2:1

49e minuut.
Parris geeft de bal voor. Krajčír geeft een hoge lob. Egerský kopt de bal weg. Klungelig pakt de bal. schiet op doel. Fix bokst de bal weg. Paal! Riley is nu in balbezit. Riley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Win - SK Horelica 3:1

64e minuut.
Tański onderschept slim de pass. Tański geeft een hoge lob. Riley bereikt de bal nog maar net als eerste. Riley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Win - SK Horelica 4:1

70e minuut.
Tański speelt de bal door. Ondrula rent richting de bal. Pollo verovert de bal door een tackle van achteren. Riley is nu in balbezit. Riley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Egerský geeft een hoge lob. Eszes bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszes geeft een hoge lob. rent richting de bal. schiet op doel. Paal!

79e minuut.
Pollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider is nu in balbezit. Schneider met een sublieme pass. Krajčír is nu in balbezit. Krajčír geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pollo is nu in balbezit. Zentko verovert de bal door een tackle van achteren. Riley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zentko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zentko kan niet meer verder spelen. Cirák komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Fix probeert naar een medespeler te passen. Tański kopt de bal weg. Cirák heeft problemen om de bal te vangen. Riley is nu in balbezit. Riley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Win 28%, SK Horelica 72%.
Win - SK Horelica 4:1