Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RYBARI Ostrokysla Polefka
Normal Tactiek 541
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 25.7
redelijk Schieten redelijk
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Estrada de bal onder controle te krijgen. Policht rent richting de bal. Policht passt de bal zonder na te denken. Piwowar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwowar schiet op doel. Delmonte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Gioffredo is nu in balbezit. Harold onderschept slim de pass. Harold met een sublieme pass. Piwowar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwowar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Blastra is nu in balbezit. Harold verovert de bal door een tackle van achteren. Harold speelt de bal door. Piwowar rent richting de bal. Piwowar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Slezák passt de bal in één keer door. Neri rent richting de bal. Hałuszko rent richting de bal. Neri verovert de bal door een tackle van achteren. Neri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RYBARI - Ostrokysla Polefka 0:1

26e minuut.
Mulţescu probeert de bal met de borst te controleren. Harold bereikt de bal nog maar net als eerste. Harold probeert naar een medespeler te passen. Piwowar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwowar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC RYBARI - Ostrokysla Polefka 1:1

29e minuut.
Pristavu probeert naar een medespeler te passen. Slezák rent richting de bal. Slezák met een sublieme pass. Klungelig pakt Piwowar de bal. Piwowar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Opioła met een sublieme pass. Harold is nu in balbezit. Daar is Piwowar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwowar schiet op doel. Delmonte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RYBARI - Ostrokysla Polefka 2:1

32e minuut.
Neri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skurvydas de bal. Harold rent richting de bal. Harold draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Delmonte trapt de bal weg van het doel. Blastra kopt de bal weg. Opioła heeft problemen om de bal te vangen. Neri onderschept slim de pass. Neri haalt uit met een fantastische trap. Tarbay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Delmonte met een harde bal richting middenveld. Pristavu kopt de bal weg. Daar is Piwowar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwowar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RYBARI 40%, Ostrokysla Polefka 60%.
FC RYBARI - Ostrokysla Polefka 2:1

49e minuut.
Gioffredo geeft een hoge lob. Pristavu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pleşca de bal onder controle te krijgen. Harold rent richting de bal. Harold haalt uit met een fantastische trap. Delmonte bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pristavu onderschept slim de pass. Blastra rent richting de bal. Pristavu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blastra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mulţescu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Harold is nu in balbezit. Skurvydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blastra bereikt de bal nog maar net als eerste. Harold onderschept slim de pass. Harold haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gioffredo verovert de bal door een tackle van achteren. Gioffredo geeft een hoge lob. Cozma kopt de bal weg. Skurvydas rent richting de bal. Skurvydas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ben Yousef geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piwowar de bal. Slezák rent richting de bal. Piwowar onderschept slim de pass. Piwowar draait met de bal, schiet en ... Delmonte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Mulţescu geeft een hoge lob. Kazatka kopt de bal weg. Piwowar is nu in balbezit. Daar is Piwowar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwowar draait met de bal, schiet en ... Delmonte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RYBARI 42%, Ostrokysla Polefka 58%.
FC RYBARI - Ostrokysla Polefka 2:1