Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Kladzany FC Slavoj Trebišov
cmukalo Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42 gemiddelde waardering 20.7
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Habrun heeft problemen om de bal te vangen. Lizardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizardo met een sublieme pass. Van Den Hauwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Den Hauwe geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Van Den Hauwe met een snelle inworp. Lizardo is nu in balbezit. Lizardo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fernández Trelles de bal. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Tauz verovert de bal door een tackle van achteren. Tauz probeert naar een medespeler te passen. Kalazna bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque onderschept slim de pass. Jaque haalt uit met een fantastische trap. Hudý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Michálek rent richting de bal. Michálek geeft een hoge lob. Altuntaş kopt de bal weg. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - FC Slavoj Trebišov 1:0

31e minuut.
Tauz passt de bal in één keer door. Altuntaş is nu in balbezit. Altuntaş passt de bal zonder na te denken. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - FC Slavoj Trebišov 2:0

33e minuut.
Van Den Hauwe passt de bal met de wreef. Tauz met een sublieme pass. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque haalt uit met een fantastische trap. Hudý maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - FC Slavoj Trebišov 3:0

38e minuut.
Kopčil is nu in balbezit. Kopčil probeert naar een medespeler te passen. Jaque is nu in balbezit. Jaque passt de bal met de wreef. Van Den Hauwe geeft de bal voor. Hudý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Daar is Tauz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tauz speelt de bal door. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Hudý maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - FC Slavoj Trebišov 4:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolník met een snelle inworp. Hamran bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Trelles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Kladzany 28%, FC Slavoj Trebišov 72%.
TJ Kladzany - FC Slavoj Trebišov 4:0

48e minuut.
Wierzbowski met de inworp. Van Den Hauwe rent richting de bal. Van Den Hauwe geeft een lange en hoge pass. Tauz is nu in balbezit. Tauz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Hudý werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jaque is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - FC Slavoj Trebišov 5:0

53e minuut.
Lizardo met een sublieme pass. Tauz is nu in balbezit. Tauz speelt de bal door. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel. Hudý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - FC Slavoj Trebišov 6:0

55e minuut.
Habrun is nu in balbezit. Habrun passt de bal met de wreef. Hamran met een sublieme pass. Vodzák is nu in balbezit. Vodzák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Jaque kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalazna de bal. Altuntaş speelt de bal door. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Harvan is nu in balbezit. Tauz onderschept slim de pass. Tauz probeert naar een medespeler te passen. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque haalt uit met een fantastische trap. Hudý bokst de bal weg. Michálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michálek geeft een lange en hoge pass. Fejko kopt de bal weg. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque passt de bal met de wreef. Durďák probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel. Hudý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Wierzbowski geeft een lange en hoge pass. Altuntaş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalazna. Altuntaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lizardo met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Tauz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tauz met een sublieme pass. Durďák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Trelles schiet op doel. Hudý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Tauz rent richting de bal. Tauz passt de bal met de wreef. Jaque is nu in balbezit. Jaque schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Durďák is nu in balbezit. Fernández Trelles onderschept slim de pass. Fernández Trelles probeert naar een medespeler te passen. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - FC Slavoj Trebišov 7:0

88e minuut.
Altuntaş kopt de bal weg. Jaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaque geeft de bal voor. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kladzany - FC Slavoj Trebišov 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Kladzany 18%, FC Slavoj Trebišov 82%.
TJ Kladzany - FC Slavoj Trebišov 8:0