Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Rangers FK Humenné
343rangers Tactiek 442
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
44.8 gemiddelde waardering 28.2
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen slecht
matig Verdedigen matig


6e minuut.
Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Haravín verovert de bal door een tackle van achteren. Żłobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Żłobiński geeft de bal voor. Cabeleira krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Inworp. Kanec met een snelle inworp. Skarupa is nu in balbezit. Skarupa geeft de bal voor. Milanić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Żłobiński geeft de bal voor. Haravín heeft problemen om de bal te vangen. Drabij is nu in balbezit. Drabij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - FK Humenné 1:0

10e minuut.
Haravín bereikt de bal nog maar net als eerste. Haravín geeft een hoge lob. Peridis probeert de bal aan de voet te houden. Milanić is nu in balbezit. Milanić haalt uit met een fantastische trap. Eslava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Kanec verovert de bal door een tackle van achteren. Kanec speelt de bal door. Milanić is nu in balbezit. Milanić haalt uit met een fantastische trap. Eslava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Żłobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński geeft de bal voor. Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - FK Humenné 2:0

30e minuut.
Alexe kopt de bal weg. Moradel speelt de bal door. Karpiščák probeert naar een medespeler te passen. Drabij is nu in balbezit. Drabij haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Robertson passt de bal zonder na te denken. Baluha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Milanić de bal. Żłobiński geeft een lange en hoge pass. Drabij springt en kopt de bal. Eslava bokst de bal weg. Drabij rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - FK Humenné 3:0

36e minuut.
Eslava trapt de bal weg. Żłobiński rent richting de bal. Żłobiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Milanić de bal. Milanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - FK Humenné 4:0

45e minuut.
Karpiščák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński geeft een hoge lob. Drabij krijgt zijn hoofd ertegen. Eslava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - FK Humenné 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Rangers 24%, FK Humenné 76%.
White Rangers - FK Humenné 5:0

50e minuut.
Skarupa geeft een hoge lob. Milanić rent richting de bal. Haravín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haravín krijgt een gele kaart. Milanić raakt geblesseerd tijdens het duel. Moradel neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - FK Humenné 6:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skarupa met een snelle inworp. Klungelig pakt Żłobiński de bal. Żłobiński geeft een lange en hoge pass. Drabij maakt een snoekduik en kopt de bal. Eslava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Parrott probeert naar een medespeler te passen. Peridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa begaat een overtreding. Skarupa krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Peridis onderschept slim de pass. Skarupa probeert naar een medespeler te passen. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira rent richting de bal. Cabeleira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Skarupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żłobiński geeft een lange en hoge pass. Drabij maakt een snoekduik en kopt de bal. Eslava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - FK Humenné 7:0

76e minuut.
Haravín geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karpiščák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński geeft een hoge lob. Eslava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drabij heeft problemen om de bal te vangen. Drabij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Rangers - FK Humenné 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Rangers 30%, FK Humenné 70%.
White Rangers - FK Humenné 8:0