Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Horné Orešany TJ Partizán Župkov
newxxx Tactiek 442
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 37.5
good Schieten average
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Hornyák passt de bal in één keer door. Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachura probeert naar een medespeler te passen. Hasaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj draait met de bal, schiet en ... Paal! Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Koščo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bachura met een sublieme pass. Hasaj rent richting de bal. Hasaj haalt uit met een fantastische trap. Piñate maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Šabach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Hornyák is nu in balbezit. Hornyák passt de bal met de wreef. Hasaj is nu in balbezit. Hasaj haalt uit met een fantastische trap. Šabach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Başkesen geeft de bal voor. Napieralski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanuščák. Hanuščák krijgt een gele kaart. Napieralski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koščo wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Riebecký de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Burgueño trapt de bal weg. Bachura probeert de bal met de borst te controleren. Bachura geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hasaj de bal. Hasaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šabach verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cabaník passt de bal met de wreef. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski speelt de bal door. Demarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Demarco schiet op doel. Burgueño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Bachura passt de bal met de wreef. Smajda is nu in balbezit. Smajda met een sublieme pass. Hasaj rent richting de bal. Hasaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Figura passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bachura de bal. Hasaj rent richting de bal. Hasaj schiet op doel. Šabach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piñate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Hardy speelt de bal door. Hanc rent richting de bal. Hanc probeert naar een medespeler te passen. Smajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Horné Orešany - TJ Partizán Župkov 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Horné Orešany 31%, TJ Partizán Župkov 69%.
Iskra Horné Orešany - TJ Partizán Župkov 1:0

49e minuut.
Cabaník rent richting de bal. Bachura onderschept slim de pass. Bachura probeert naar een medespeler te passen. Figura is nu in balbezit. Figura passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dočekal verovert de bal door een tackle van achteren. Figura speelt de bal door. Hasaj rent richting de bal. Hanc rent richting de bal. Hanc geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hardy kopt de bal weg. Bachura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachura met een sublieme pass. Daar is Smajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smajda draait met de bal, schiet en ... Piñate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Šabach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasaj verovert de bal door een tackle van achteren. Hasaj geeft de bal voor. Smajda rent richting de bal. Smajda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bachura met een sublieme pass. Hornyák met een sublieme pass. Davide probeert naar een medespeler te passen. Smajda rent richting de bal. Smajda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hasaj schiet op doel. Klungelig pakt Méresse de bal. Hornyák met een sublieme pass. Smajda heeft problemen om de bal te vangen. Smajda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Başkesen kopt de bal weg. Dočekal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demarco. Demarco krijgt een gele kaart. Dočekal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dočekal met een snel genomen vrije trap. Smajda is nu in balbezit. Smajda schiet op doel. Piñate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Dočekal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dočekal geeft de bal voor. Hasaj is nu in balbezit. Hasaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Horné Orešany 29%, TJ Partizán Župkov 71%.
Iskra Horné Orešany - TJ Partizán Župkov 1:0