Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slavoj Trebišov Real Pablo Escobar
Normal Tactiek demon
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 50.1
poor Schieten formidable
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Franek onderschept slim de pass. Franek passt de bal in één keer door. Santiago rent richting de bal. Santiago draait met de bal, schiet en ... Hudý probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - Real Pablo Escobar 0:1

7e minuut.
Franek passt de bal met de wreef. Santiago is nu in balbezit. Durďák is nu in balbezit. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago draait met de bal, schiet en ... Hudý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Stratos met een snelle inworp. Niemczyk rent richting de bal. Niemczyk speelt de bal door. Daar is Franek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Santiago rent richting de bal. Santiago met een sublieme pass. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. Hudý probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - Real Pablo Escobar 0:2

18e minuut.
Stratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratos passt de bal in één keer door. Kruszyna speelt de bal door. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. Hudý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stratos neemt de hoekschop. Daar is Ociepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Franek is nu in balbezit. Franek passt de bal zonder na te denken. Ociepa rent richting de bal. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. Hudý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - Real Pablo Escobar 0:3

28e minuut.
Ociepa schiet op doel. Hudý met een sublieme pass. Santiago kopt de bal weg. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Harvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago passt de bal met de wreef. Ociepa rent richting de bal. Ociepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - Real Pablo Escobar 0:4

39e minuut.
Niemczyk probeert de bal aan de voet te houden. Franek bereikt de bal nog maar net als eerste. Franek probeert naar een medespeler te passen. Ociepa rent richting de bal. Ociepa schiet op doel. Hudý bokst de bal weg.

42e minuut.
Jablonický bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablonický geeft een lange en hoge pass. Kruszyna kopt de bal weg. Santiago is nu in balbezit. Santiago schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slavoj Trebišov 79%, Real Pablo Escobar 21%.
FC Slavoj Trebišov - Real Pablo Escobar 0:4

50e minuut.
Franek rent richting de bal. Franek speelt de bal door. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - Real Pablo Escobar 0:5

55e minuut.
Michálek rent richting de bal. Ociepa onderschept slim de pass. Santiago rent richting de bal. Santiago schiet op doel. Durďák probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - Real Pablo Escobar 0:6

59e minuut.
Franek probeert naar een medespeler te passen. Kruszyna probeert naar een medespeler te passen. Ociepa controleert de bal met de borst. Ociepa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Michálek de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - Real Pablo Escobar 0:7

61e minuut.
Habrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemczyk onderschept slim de pass. Niemczyk geeft de bal voor. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago draait met de bal, schiet en ... Hudý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Kruszyna passt de bal in één keer door. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa draait met de bal, schiet en ... Michálek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - Real Pablo Escobar 0:8

64e minuut.
Jablonický geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stratos met een snelle inworp. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Niemczyk speelt de bal door. Stratos is nu in balbezit. Stratos geeft een lange en hoge pass. Ociepa is nu in balbezit. Ociepa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kotouč onderschept slim de pass. Kotouč geeft een lange en hoge pass. Ociepa probeert de bal met de borst te controleren. Ociepa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - Real Pablo Escobar 0:9

77e minuut.
Hamran bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszyna verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszyna probeert naar een medespeler te passen. Santiago is nu in balbezit. Santiago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - Real Pablo Escobar 0:10

79e minuut.
Fenyő bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyő geeft een lange en hoge pass. Franek is nu in balbezit. Franek geeft de bal voor. Santiago springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hudý met een harde bal richting middenveld. Stratos kopt de bal weg. Klungelig pakt Santiago de bal. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Stratos kopt de bal weg. Stratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamran probeert naar een medespeler te passen. Santiago is nu in balbezit. Santiago draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Habrun rent richting de bal. Kotouč onderschept slim de pass. Kotouč geeft een lange en hoge pass. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago schiet op doel. Hudý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slavoj Trebišov 79%, Real Pablo Escobar 21%.
FC Slavoj Trebišov - Real Pablo Escobar 0:10