Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slavoj Trebišov White Rangers
Normal Tactiek 343rangers
43% Balbezit 57%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 44.3
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Cabeleira is nu in balbezit. Cabeleira probeert naar een medespeler te passen. Milanić is nu in balbezit. Milanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:1

6e minuut.
Baluha probeert naar een medespeler te passen. Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarupa passt de bal met de wreef. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Harvan verovert de bal door een tackle van achteren. Żłobiński onderschept slim de pass. Żłobiński passt de bal met de wreef. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Durďák geeft een lange en hoge pass. Habrun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żłobiński probeert naar een medespeler te passen. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:2

17e minuut.
Skarupa heeft problemen om de bal te vangen. Skarupa geeft een lange en hoge pass. Durďák heeft problemen om de bal te vangen. Milanić rent richting de bal. Milanić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Daar is Żłobiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żłobiński geeft een lange en hoge pass. Hamran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drabij maakt een snoekduik en kopt de bal. Hudý maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:3

21e minuut.
Durďák geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skarupa met de inworp. Żłobiński geeft de bal voor. Drabij rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:4

22e minuut.
Habrun passt de bal met de wreef. Karpiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiščák passt de bal met de wreef. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:5

23e minuut.
Klungelig pakt Skarupa de bal. Skarupa probeert naar een medespeler te passen. Żłobiński speelt de bal door. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hudý probeert naar een medespeler te passen. Karpiščák kopt de bal weg. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński geeft de bal voor. Milanić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Żłobiński geeft de bal voor. Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić haalt uit met een fantastische trap. Durďák probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:6

30e minuut.
Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński passt de bal in één keer door. Drabij is nu in balbezit. Cabeleira rent richting de bal. Cabeleira draait met de bal, schiet en ... Hudý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

35e minuut.
Żłobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński passt de bal in één keer door. Daar is Cabeleira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić haalt uit met een fantastische trap. Hudý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Skarupa met de inworp. Żłobiński geeft de bal voor. Drabij bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij schiet op doel. Michálek probeert de bal aan de voet te houden. Hudý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Durďák is nu in balbezit. Durďák geeft een hoge lob. Inworp. Skarupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żłobiński geeft een lange en hoge pass. Hudý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Inworp. Skarupa met de inworp. Żłobiński geeft de bal voor. Drabij krijgt zijn hoofd ertegen. Hudý maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:7

39e minuut.
Michálek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karpiščák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żłobiński geeft een hoge lob. Drabij kan de bal niet met de borst controleren. Hudý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drabij controleert de bal met de borst. Drabij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:8

44e minuut.
Baluha passt de bal in één keer door. Żłobiński geeft een hoge lob. Milanić rent richting de bal. Milanić draait met de bal, schiet en ... Hudý probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cabeleira de bal. Cabeleira haalt uit met een fantastische trap. Michálek probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slavoj Trebišov 87%, White Rangers 13%.
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:9

46e minuut.
Żłobiński probeert naar een medespeler te passen. Karpiščák is nu in balbezit. Karpiščák geeft een hoge lob. Milanić rent richting de bal. Milanić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Klungelig pakt Skarupa de bal. Jablonický probeert naar een medespeler te passen. Hamran bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić verovert de bal door een tackle van achteren. Milanić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Skarupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skarupa geeft een hoge lob. Cabeleira kopt de bal weg. Daar is Milanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milanić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Doeltrap. Hudý met een harde bal richting middenveld. Skarupa kopt de bal weg. Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:10

53e minuut.
Kolník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baluha verovert de bal door een tackle van achteren. Baluha met een sublieme pass. Skarupa rent richting de bal. Skarupa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skarupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żłobiński probeert naar een medespeler te passen. Drabij rent richting de bal. Drabij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:11

60e minuut.
Karpiščák met een sublieme pass. Milanić is nu in balbezit. Milanić geeft een hoge lob. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:12

64e minuut.
Kanec geeft de bal voor. Milanić geeft een lange en hoge pass. Cabeleira rent richting de bal. Cabeleira schiet op doel. Michálek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:13

65e minuut.
Daar is Milanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabeleira rent richting de bal. Drabij rent richting de bal. Drabij draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Milanić de bal. Jablonický bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablonický passt de bal zonder na te denken. Baluha heeft problemen om de bal te vangen. Baluha geeft de bal voor. Hudý bokst de bal weg.

67e minuut.
Harvan is nu in balbezit. Żłobiński onderschept slim de pass. Żłobiński met een sublieme pass. Daar is Cabeleira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabeleira draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Milanić probeert de bal aan de voet te houden. Kanec geeft een hoge lob. Cabeleira heeft problemen om de bal te vangen. Cabeleira draait met de bal, schiet en ... Hudý probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:14

71e minuut.
Glodzák verovert de bal door een tackle van achteren. Glodzák probeert naar een medespeler te passen. Cabeleira kan de bal niet met de borst controleren. Cabeleira schiet op doel. Hudý maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:15

73e minuut.
Milanić geeft de bal voor. Żłobiński rent richting de bal. Żłobiński geeft een hoge lob. Drabij springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Daar is Jablonický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanić geeft een lange en hoge pass. Daar is Drabij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drabij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:16

79e minuut.
Żłobiński passt de bal in één keer door. Skarupa rent richting de bal. Skarupa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cabeleira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabeleira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:17

80e minuut.
Drabij rent richting de bal. Drabij passt de bal zonder na te denken. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:18

84e minuut.
Michálek kopt de bal weg. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński passt de bal zonder na te denken. Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Żłobiński de bal. Żłobiński geeft een hoge lob. Daar is Drabij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabeleira rent richting de bal. Cabeleira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:19

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karpiščák met een snelle inworp. Żłobiński rent richting de bal. Żłobiński geeft een lange en hoge pass. Milanić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slavoj Trebišov 95%, White Rangers 5%.
FC Slavoj Trebišov - White Rangers 0:20