Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MišKar Partia FC Obyce
ža Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
39 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.3 gemiddelde waardering 18.4
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Bobola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobola geeft de bal voor. Aldavert rent richting de bal. Aldavert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Obyce 1:0

3e minuut.
Zelmański met een sublieme pass. Bobola rent richting de bal. Bobola passt de bal met de wreef. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Toksöz is nu in balbezit. Kuroś is nu in balbezit. Kuroś passt de bal zonder na te denken. Toksöz is nu in balbezit. Toksöz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Halenár trapt de bal weg. Słowik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Toksöz de bal. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bobola met een sublieme pass. Kuroś probeert naar een medespeler te passen. Beloriť bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert rent richting de bal. Aldavert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Halenár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Kuroś geeft een hoge lob. Daar is Homoliak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuroś geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kociš de bal onder controle te krijgen. Słowik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Galabov onderschept slim de pass. Bobola rent richting de bal. Bobola geeft de bal voor. Toksöz is nu in balbezit. Toksöz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Toksöz rent richting de bal. Toksöz probeert naar een medespeler te passen. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Obyce 2:0

18e minuut.
Bobola met een sublieme pass. Zápotský probeert naar een medespeler te passen. Jankola heeft problemen om de bal te vangen. Toksöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Toksöz haalt uit met een fantastische trap. Halenár bokst de bal weg. Halenár speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobola met een snelle inworp. Kuroś rent richting de bal. Kuroś geeft de bal voor. Halenár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toksöz is nu in balbezit. Toksöz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Obyce 3:0

24e minuut.
Remeisis met een snelle inworp. Słowik rent richting de bal. Słowik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aldavert de bal. Aldavert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Aldavert verovert de bal door een tackle van achteren. Toksöz rent richting de bal. Daar is Aldavert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toksöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Toksöz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Obyce 4:0

29e minuut.
Zloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobola onderschept slim de pass. Bobola passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Toksöz de bal. Toksöz draait met de bal, schiet en ... Halenár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Obyce 5:0

31e minuut.
Zápotský is nu in balbezit. Kuroś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuroś passt de bal zonder na te denken. Aldavert is nu in balbezit. Aldavert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Halenár trapt de bal weg van het doel. Bobola kopt de bal weg. Daar is Aldavert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldavert passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal. Toksöz is nu in balbezit. Toksöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Obyce 6:0

35e minuut.
Bunčák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kociš rent richting de bal. Kociš draait met de bal, schiet en ... Slanina maakt een snoekduik en kopt de bal. Ziemianin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Obyce 6:1

37e minuut.
Słowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Toksöz is nu in balbezit. Toksöz speelt de bal door. Kuroś is nu in balbezit. Kuroś geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zloduch is nu in balbezit. Kuroś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuroś geeft een lange en hoge pass. Toksöz is nu in balbezit. Toksöz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MišKar Partia 23%, FC Obyce 77%.
MišKar Partia - FC Obyce 6:1

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalokyris komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Homoliak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuroś rent richting de bal. Kuroś passt de bal zonder na te denken. Słowik is nu in balbezit. Słowik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Aldavert is nu in balbezit. Kuroś rent richting de bal. Aldavert is nu in balbezit. Kuroś rent richting de bal. Kuroś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kuroś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuroś met een sublieme pass. Beloriť bereikt de bal nog maar net als eerste. Toksöz verovert de bal door een tackle van achteren. Toksöz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Aldavert rent richting de bal. Aldavert passt de bal zonder na te denken. Toksöz is nu in balbezit. Toksöz draait met de bal, schiet en ... Halenár maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuroś springt en kopt de bal. Halenár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toksöz rent richting de bal. Toksöz draait met de bal, schiet en ... Halenár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Kuroś is nu in balbezit. Kuroś speelt de bal door. Aldavert rent richting de bal. Aldavert haalt uit met een fantastische trap. Halenár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Obyce 7:1

58e minuut.
Kuroś speelt de bal door. Słowik is nu in balbezit. Słowik geeft een hoge lob. Toksöz heeft problemen om de bal te vangen. Toksöz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Obyce 8:1

59e minuut.
Beloriť is nu in balbezit. Aldavert onderschept slim de pass. Toksöz rent richting de bal. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Obyce 9:1

60e minuut.
Slanina heeft problemen om de bal te vangen. Aldavert onderschept slim de pass. Aldavert passt de bal in één keer door. Toksöz is nu in balbezit. Toksöz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Homoliak rent richting de bal. Kuroś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuroś met een sublieme pass. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zelmański is nu in balbezit. Kuroś is nu in balbezit. Kuroś passt de bal met de wreef. Toksöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Toksöz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Obyce 10:1

65e minuut.
Kalokyris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuroś is nu in balbezit. Kuroś passt de bal met de wreef. Toksöz rent richting de bal. Toksöz passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Słowik passt de bal zonder na te denken. Toksöz heeft problemen om de bal te vangen. Jankola rent richting de bal. Toksöz onderschept slim de pass. Toksöz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Obyce 11:1

74e minuut.
Słowik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuroś heeft problemen om de bal te vangen. Kuroś met een sublieme pass. Daar is Kalokyris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalokyris geeft een hoge lob. Halenár bokst de bal weg. Klungelig pakt Toksöz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Obyce 12:1

75e minuut.
Kalokyris met een sublieme pass. Kuroś heeft problemen om de bal te vangen. Kuroś passt de bal in één keer door. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kalokyris met de inworp. Aldavert heeft problemen om de bal te vangen. Kupecka is nu in balbezit. Aldavert onderschept slim de pass. Aldavert geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toksöz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Obyce 13:1

80e minuut.
Słowik onderschept slim de pass. Słowik passt de bal met de wreef. Aldavert rent richting de bal. Toksöz rent richting de bal. Toksöz schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Aldavert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuroś is nu in balbezit. Kuroś passt de bal met de wreef. Toksöz is nu in balbezit. Toksöz schiet op doel. Halenár bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kalokyris onderschept slim de pass. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański passt de bal zonder na te denken. Aldavert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldavert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MišKar Partia - FC Obyce 14:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MišKar Partia 16%, FC Obyce 84%.
MišKar Partia - FC Obyce 14:1