Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chelsea 7 FC Tawny
ok Tactiek X
59% Balbezit 41%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
18 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 43.3
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Bıkmaz onderschept slim de pass. Bıkmaz geeft een hoge lob. Gəncəli rent richting de bal. Gəncəli geeft een hoge lob. Aharonyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Tawny 1:0

9e minuut.
Gəncəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gəncəli geeft de bal voor. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần draait met de bal, schiet en ... Laps maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Tawny 2:0

12e minuut.
Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte geeft de bal voor. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Grędkiewicz met de inworp. Kautris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kautris passt de bal in één keer door. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Iudicello geeft een hoge lob. Aharonyan rent richting de bal. Bıkmaz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bıkmaz krijgt een gele kaart. Aharonyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Iudicello neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Tawny 3:0

24e minuut.
Iudicello passt de bal met de wreef. Gəncəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gəncəli geeft de bal voor. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Tawny 4:0

38e minuut.
Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần passt de bal zonder na te denken. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan schiet op doel. Laps maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klusáček is nu in balbezit. Klusáček met een sublieme pass. Ansidieri speelt de bal door. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pantea rent richting de bal. Pantea geeft de bal voor. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan met een sublieme pass. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gəncəli neemt de hoekschop. Mai Trần springt en kopt de bal. Laps kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea 7 50%, FC Tawny 50%.
chelsea 7 - FC Tawny 4:0

51e minuut.
Reitzel met een sublieme pass. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıkmaz begaat een overtreding. Bıkmaz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Aharonyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aponte met een snel genomen vrije trap. Mai Trần maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bălaşa kopt de bal weg. Aponte met een sublieme pass. Mai Trần heeft problemen om de bal te vangen. Mai Trần haalt uit met een fantastische trap. Laps probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is Pantea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Tawny 5:0

71e minuut.
Barrero maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Batar de bal. Kalfa rent richting de bal. Sanguina verovert de bal door een tackle van achteren. Sanguina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Tawny 5:1

73e minuut.
Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea geeft de bal voor. Bălaşa rent richting de bal. Bălaşa draait met de bal, schiet en ... Guerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Tawny 5:2

74e minuut.
Iudicello is nu in balbezit. Iudicello speelt de bal door. Aharonyan rent richting de bal. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap. Laps probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Tawny 6:2

85e minuut.
Iudicello met een sublieme pass. Reitzel is nu in balbezit. Reitzel passt de bal in één keer door. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap. Laps bokst de bal weg.

87e minuut.
Buitenspel voor Mai Trần. Goede buitenspelval van de verdediging. Barrero maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mai Trần probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iudicello rent richting de bal. Iudicello draait met de bal, schiet en ... Laps probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - FC Tawny 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea 7 51%, FC Tawny 49%.
chelsea 7 - FC Tawny 7:2