Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ajax stefanová FC Obyce
442 ano Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
12% Spel op eigen helft 88%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 20.1
solide Schieten zwak
solide Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Homoliak is nu in balbezit. Šplha onderschept slim de pass. Šplha passt de bal zonder na te denken. Tragor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tragor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Šplha speelt de bal door. Jaross is nu in balbezit. Jaross met een sublieme pass. Klungelig pakt Diviak de bal. Diviak draait met de bal, schiet en ... Halenár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Diviak verovert de bal door een tackle van achteren. Diviak met een sublieme pass. Tragor is nu in balbezit. Tragor schiet op doel. Halenár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ajax stefanová - FC Obyce 1:0

19e minuut.
Diviak onderschept slim de pass. Diviak passt de bal zonder na te denken. Tragor bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Diviak geeft een hoge lob. Jaross bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaross geeft een lange en hoge pass. Diviak maakt een snoekduik en kopt de bal. Halenár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ajax stefanová - FC Obyce 2:0

33e minuut.
Daar is Zloduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šplha onderschept slim de pass. Šplha passt de bal in één keer door. Diviak rent richting de bal. Diviak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lokatoš geeft een lange en hoge pass. Tragor is nu in balbezit. Tragor speelt de bal door. Daar is Diviak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diviak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diviak is nu in balbezit. Diviak schiet op doel. Halenár werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Kupecka de bal. Tragor bereikt de bal nog maar net als eerste. Zloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak onderschept slim de pass. Diviak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Šplha passt de bal met de wreef. Diviak is nu in balbezit. Diviak probeert naar een medespeler te passen. Tragor is nu in balbezit. Tragor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Šplha rent richting de bal. Šplha passt de bal in één keer door. Jaross heeft problemen om de bal te vangen. Jaross geeft een hoge lob. Daar is Diviak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ajax stefanová 16%, FC Obyce 84%.
ajax stefanová - FC Obyce 2:0

46e minuut.
Tragor verovert de bal door een tackle van achteren. Tragor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zápotský de bal. Diviak rent richting de bal. Diviak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Baksa heeft problemen om de bal te vangen. Jaross rent richting de bal. Jaross passt de bal zonder na te denken. Tragor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tragor geeft de bal voor. Halenár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Diviak rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jaross neemt de hoekschop. Diviak is nu in balbezit. Diviak draait met de bal, schiet en ... Halenár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jaross geeft een hoge lob. Zápotský kopt de bal weg. Daar is Zloduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tragor is nu in balbezit. Tragor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Baksa kopt de bal weg. Kociš met een sublieme pass. Vačár geeft een lange en hoge pass. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak haalt uit met een fantastische trap. Halenár bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ajax stefanová - FC Obyce 3:0

70e minuut.
Rajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Baksa probeert naar een medespeler te passen. Kociš probeert naar een medespeler te passen. Diviak rent richting de bal. Diviak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Diviak rent richting de bal. Diviak passt de bal met de wreef. Zápotský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tragor onderschept slim de pass. Tragor schiet op doel. Halenár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Šplha probeert de bal aan de voet te houden. Šplha speelt de bal door. Jankola is nu in balbezit. Diviak verovert de bal door een tackle van achteren. Diviak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lokatoš probeert naar een medespeler te passen. Vačár bereikt de bal nog maar net als eerste. Vačár speelt de bal door. Jaross rent richting de bal. Jaross geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diviak is nu in balbezit. Diviak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Jaross met een snelle inworp. Šplha rent richting de bal. Šplha met een sublieme pass. Tragor rent richting de bal. Tragor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ajax stefanová 9%, FC Obyce 91%.
ajax stefanová - FC Obyce 3:0