Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lastomír AC Morovno
442A Tactiek 352 x
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 58.8
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Del Giovane rent richting de bal. Del Giovane geeft een lange en hoge pass. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási draait met de bal, schiet en ... Bartczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - AC Morovno 0:1

3e minuut.
Hubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubek passt de bal zonder na te denken. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási draait met de bal, schiet en ... Bartczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - AC Morovno 0:2

7e minuut.
Kavlič rent richting de bal. Kavlič passt de bal in één keer door. Kořen is nu in balbezit. Kořen geeft een lange en hoge pass. Bartczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - AC Morovno 0:3

12e minuut.
Szénási is nu in balbezit. Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninović met een sublieme pass. Szénási rent richting de bal. Szénási haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Hančár rent richting de bal. Hančár geeft een lange en hoge pass. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - AC Morovno 1:3

16e minuut.
Inworp. Kavlič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kořen rent richting de bal. Kořen geeft de bal voor. Szénási krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Botsis kopt de bal weg. Rebič bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozody is nu in balbezit. Bozody geeft een hoge lob. Díaz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Inworp. Zaninović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gajdár is nu in balbezit. Gajdár geeft een hoge lob. Kořen krijgt zijn hoofd ertegen. Bartczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hubek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Szénási de bal onder controle te krijgen. Briga geeft de bal voor. Kořen springt en kopt de bal. Bartczuk bokst de bal weg.

37e minuut.
Gajdár passt de bal met de wreef. Kavlič is nu in balbezit. Kavlič probeert naar een medespeler te passen. Kořen rent richting de bal. Kořen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
García Estévez geeft een hoge lob. Kořen kopt de bal weg. Hubek controleert de bal met de borst. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lastomír 64%, AC Morovno 36%.
FC Lastomír - AC Morovno 1:3

47e minuut.
Madejski passt de bal in één keer door. Kavlič rent richting de bal. Kavlič passt de bal zonder na te denken. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Hubek geeft een hoge lob. Kavlič speelt de bal door. Klungelig pakt Gajdár de bal. Gajdár geeft een hoge lob. Kořen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Tămâie geeft een lange en hoge pass. Hančár met een sublieme pass. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - AC Morovno 2:3

58e minuut.
Zaninović is nu in balbezit. Zaninović passt de bal met de wreef. Briga met een sublieme pass. Kavlič is nu in balbezit. Kavlič geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hančár is nu in balbezit. Hančár geeft de bal voor. Del Giovane bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Klungelig pakt Pränting de bal. Kavlič rent richting de bal. Pränting begaat een overtreding. Kavlič is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Madejski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pränting rent richting de bal. Pränting geeft de bal voor. Botsis is nu in balbezit. Botsis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lastomír - AC Morovno 3:3

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kusí niet meer kan verder spelen. Misík komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Briga kopt de bal weg. Gajdár heeft problemen om de bal te vangen. Rebič geeft een hoge lob. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bozody met de inworp. Botsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Botsis geeft een hoge lob. Hančár maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lastomír 61%, AC Morovno 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lastomír - AC Morovno 3:3