Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Atletico Lula FC Raketa Zilina
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Doeltrap. Hernčárik trapt de bal weg. Dočekal kopt de bal weg. Puškár rent richting de bal. Puškár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - FC Raketa Zilina 1:0

12e minuut.
Selepek geeft de bal voor. Kahát kan de bal niet met de borst controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Selepek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daniel geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Chopko kopt de bal weg. Romanko speelt de bal door. Chopko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puškár is nu in balbezit. Puškár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Puškár is nu in balbezit. Švantner verovert de bal door een tackle van achteren. Švantner met een sublieme pass. Dubček bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Čipov probeert de bal aan de voet te houden. Kačera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačera passt de bal met de wreef. Pupík is nu in balbezit. Pupík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Fridrich geeft de bal voor. Pupík rent richting de bal. Dubček verovert de bal door een tackle van achteren. Terek verovert de bal door een tackle van achteren. Terek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Selepek kopt de bal weg. Klungelig pakt Dočekal de bal. Dočekal passt de bal in één keer door. Puškár bereikt de bal nog maar net als eerste. Puškár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Atletico Lula 33%, FC Raketa Zilina 67%.
Fc Atletico Lula - FC Raketa Zilina 1:0

53e minuut.
Plahitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dočekal verovert de bal door een tackle van achteren. Dočekal passt de bal zonder na te denken. Pupík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Teplica neemt de hoekschop. Pupík kan de bal niet met de borst controleren. Pupík schiet op doel. Komada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Plahitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek rent richting de bal. Terek passt de bal met de wreef. Pupík is nu in balbezit. Pupík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dubček is nu in balbezit. Plahitka verovert de bal door een tackle van achteren. Plahitka probeert naar een medespeler te passen. Teplica rent richting de bal. Teplica geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dubček passt de bal zonder na te denken. Teplica is nu in balbezit. Teplica passt de bal zonder na te denken. Pupík is nu in balbezit. Pupík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Atletico Lula 55%, FC Raketa Zilina 45%.
Fc Atletico Lula - FC Raketa Zilina 1:0