Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Morovno FK Sliač
352 x Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63 gemiddelde waardering 56.4
very good Schieten very good
excellent Passen very good
solid Verdedigen very good


10e minuut.
Teufel passt de bal met de wreef. Gajdár rent richting de bal. Gajdár passt de bal met de wreef. Kořen is nu in balbezit. Kořen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gajdár met een sublieme pass. Daar is Szénási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szénási met een sublieme pass. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Szénási is nu in balbezit. Pivariūnas is nu in balbezit. Szénási onderschept slim de pass. Szénási heeft problemen om de bal te vangen. Szénási haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Williams geeft een hoge lob. Zaninović kopt de bal weg. Klungelig pakt Rovida de bal. Szénási rent richting de bal. Szénási schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Williams geeft de bal voor. Inworp. Kavlič met de inworp. Gajdár geeft een hoge lob. Urtizberea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FK Sliač 1:0

23e minuut.
Robin speelt de bal door. Zaninović speelt de bal door. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási schiet op doel. Urtizberea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FK Sliač 2:0

24e minuut.
Dykes geeft de bal voor. Šmid rent richting de bal. Šmid passt de bal met de wreef. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino haalt uit met een fantastische trap. Kusí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Del Giovane bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Giovane geeft een hoge lob. Pivariūnas is nu in balbezit. Szénási onderschept slim de pass. Szénási geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Kořen de bal. Kořen passt de bal zonder na te denken. Gajdár speelt de bal door. Szénási rent richting de bal. Szénási haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Szénási haalt uit met een fantastische trap. Rovida probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zaninović zal de hoekschop nemen. Kořen krijgt zijn hoofd ertegen. Urtizberea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kořen geeft de bal voor. Urtizberea probeert naar een medespeler te passen. Zaninović kopt de bal weg. Klungelig pakt Szénási de bal. Szénási draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 33%, FK Sliač 67%.
AC Morovno - FK Sliač 2:0

54e minuut.
Robin speelt de bal door. Pivariūnas is nu in balbezit. Zaninović onderschept slim de pass. Zaninović geeft de bal voor. Kořen krijgt zijn hoofd ertegen. Urtizberea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Šmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino rent richting de bal. Šmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmid geeft de bal voor. Dykes krijgt zijn hoofd ertegen. Kusí bokst de bal weg.

57e minuut.
Szénási passt de bal in één keer door. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Del Giovane zijn tegenspeler op de grond. Bonvino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raca wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Teufel geeft de bal voor. Kavlič speelt de bal door. Háda geeft de bal voor. Bonvino rent richting de bal. Bonvino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

59e minuut.
Dykes kopt de bal weg. García Estévez probeert de bal met de borst te controleren. García Estévez geeft de bal voor. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kavlič heeft problemen om de bal te vangen. Kavlič probeert naar een medespeler te passen. Williams geeft een lange en hoge pass. Kořen rent richting de bal. Kořen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Teufel is nu in balbezit. Teufel geeft een hoge lob. Dykes kopt de bal weg. Bonvino rent richting de bal. Bonvino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 46%, FK Sliač 54%.
AC Morovno - FK Sliač 2:0