Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borovce FC Lastomír
GOLF Tactiek MA343
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 54.8
very good Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Tămâie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roffelsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radaljac rent richting de bal. Radaljac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hančár met een sublieme pass. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Magne probeert naar een medespeler te passen. Paganel is nu in balbezit. Paganel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Fogar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - FC Lastomír 0:1

11e minuut.
Roffelsen speelt de bal door. Chmielniak geeft een hoge lob. Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Roffelsen rent richting de bal. Roffelsen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Bautista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magne bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorgun bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz onderschept slim de pass. Díaz draait met de bal, schiet en ... Fogar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chmielniak geeft een lange en hoge pass. Radaljac rent richting de bal. Daar is Radaljac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radaljac draait met de bal, schiet en ... Bartczuk bokst de bal weg. Rebič geeft de bal voor. Díaz kan de bal niet met de borst controleren. Díaz geeft een lange en hoge pass. Fogar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Daar is Parazzoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roffelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hančár krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Botsis onderschept slim de pass. Botsis geeft de bal voor. Paganel kopt de bal weg. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. Fogar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Voichin is nu in balbezit. Tămâie rent richting de bal. Voichin onderschept slim de pass. Voichin haalt uit met een fantastische trap. Bartczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Parazzoli geeft de bal voor. Bušić geeft een lange en hoge pass. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borovce 53%, FC Lastomír 47%.
Borovce - FC Lastomír 0:1

53e minuut.
Parazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Parazzoli geeft een hoge lob. Christian Sagna heeft problemen om de bal te vangen. Radaljac verovert de bal door een tackle van achteren. Radaljac draait met de bal, schiet en ... Bartczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Tămâie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tămâie geeft de bal voor. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert geeft de bal voor. Voichin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Paganel schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Fogar trapt de bal weg. Roffelsen kopt de bal weg. Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Główczyk komt het veld opgelopen. Hubek komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Hubek probeert de bal aan de voet te houden. Parazzoli speelt de bal door. Christian Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin onderschept slim de pass. Voichin schiet op doel. Bartczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár speelt de bal door. Díaz speelt de bal door. Daar is Paganel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paganel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hančár passt de bal in één keer door. Sorgun is nu in balbezit. Díaz onderschept slim de pass. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Fogar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Parazzoli rent richting de bal. Parazzoli geeft een hoge lob. Główczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Główczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borovce 42%, FC Lastomír 58%.
Borovce - FC Lastomír 0:1