Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lastomír Borovce
MA343 Tactiek GOLF
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
53.7 gemiddelde waardering 53.7
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen good


2e minuut.
Lambert met een sublieme pass. Voichin is nu in balbezit. Botsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin verovert de bal door een tackle van achteren. Voichin haalt uit met een fantastische trap. Bartczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Hančár rent richting de bal. Radaljac begaat een overtreding. Hančár is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hubek met een snel genomen vrije trap. Sorgun kopt de bal weg. Bozody is nu in balbezit. Bozody geeft een lange en hoge pass. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - Borovce 1:0

15e minuut.
Daar is Pränting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Neguţescu ... Strafschop! Pränting raakt geblesseerd tijdens het duel. Hančár neemt de penalty, wat een uithaal! Ämmänkoski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - Borovce 2:0

20e minuut.
Christian Sagna geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roffelsen met de inworp. Sonzogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert geeft een hoge lob. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin heeft problemen om de bal te vangen. Voichin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Daar is Sonzogno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonzogno geeft een lange en hoge pass. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin draait met de bal, schiet en ... Bartczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - Borovce 2:1

34e minuut.
Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz passt de bal met de wreef. Hančár is nu in balbezit. Hančár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lambert geeft de bal voor. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bušić ... Strafschop! Bušić krijgt een gele kaart. Voichin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Voichin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bartczuk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lastomír - Borovce 2:2

42e minuut.
Pascoalin geeft een hoge lob. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Murgu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Murgu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Voichin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pascoalin met een snel genomen vrije trap. Voichin krijgt zijn hoofd ertegen. Bartczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lastomír 52%, Borovce 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lastomír - Borovce 2:2

47e minuut.
Roffelsen met een sublieme pass. Sonzogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogno geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lambert de bal. Lambert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Roffelsen passt de bal met de wreef. Voichin is nu in balbezit. Bušić begaat een overtreding. Bušić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Voichin rent richting de bal. Tămâie onderschept slim de pass. Tămâie geeft een hoge lob. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chmielniak heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bozody geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen. Ämmänkoski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Roffelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roffelsen passt de bal zonder na te denken. Sonzogno rent richting de bal. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin haalt uit met een fantastische trap. Bartczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Tămâie geeft de bal voor. Hančár speelt de bal door. Sorgun rent richting de bal. Díaz onderschept slim de pass. Díaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lastomír 52%, Borovce 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lastomír - Borovce 2:2