Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Raketa Zilina AC Ružinov
Normal Tactiek o2j
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 42.7
slecht Schieten goed
hopeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Chopko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strungăreanu met de inworp. Carpenter controleert de bal met de borst. Carpenter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lunghi rent richting de bal. Lunghi passt de bal zonder na te denken. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Ružinov 0:1

9e minuut.
Terek onderschept slim de pass. Terek geeft de bal voor. Haman met een sublieme pass. Pedretti heeft problemen om de bal te vangen. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carpenter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpenter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Strungăreanu is nu in balbezit. Strungăreanu passt de bal met de wreef. Carpenter is nu in balbezit. Carpenter haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Ružinov 0:2

21e minuut.
Kahát geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haman met een snelle inworp. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Plahitka rent richting de bal. Lunghi verovert de bal door een tackle van achteren. Lunghi passt de bal in één keer door. Carpenter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpenter haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik bokst de bal weg.

29e minuut.
Švantner is nu in balbezit. Strungăreanu rent richting de bal. Strungăreanu passt de bal met de wreef. Carpenter rent richting de bal. Carpenter schiet op doel. Hernčárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Ružinov 0:3

31e minuut.
Lunghi geeft de bal voor. Carpenter bereikt de bal nog maar net als eerste. Chopko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carpenter raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Carpenter kan niet meer verder spelen. Rejdák komt het veld opgelopen. Pedretti neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Haman met een sublieme pass. Daar is Pedretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romanko onderschept slim de pass. Pedretti verovert de bal door een tackle van achteren. Pedretti schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raketa Zilina 82%, AC Ružinov 18%.
FC Raketa Zilina - AC Ružinov 0:3

50e minuut.
Rejdák rent richting de bal. Rejdák draait met de bal, schiet en ... Chopko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haman is nu in balbezit. Haman passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Ružinov 0:4

60e minuut.
Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman verovert de bal door een tackle van achteren. Haman speelt de bal door. Rejdák rent richting de bal. Rejdák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hernčárik trapt de bal weg. Lunghi probeert de bal met de borst te controleren. Lunghi met een sublieme pass. Haman rent richting de bal. Haman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pedretti kopt de bal weg. Kahát heeft problemen om de bal te vangen. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti schiet op doel. Hernčárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Kahát geeft een lange en hoge pass. Strungăreanu is nu in balbezit. Strungăreanu geeft een hoge lob. Pedretti rent richting de bal. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Strungăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strungăreanu met een sublieme pass. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Ružinov 0:5

77e minuut.
Kahát is nu in balbezit. Kahát met een sublieme pass. Klungelig pakt Pedretti de bal. Pedretti haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Ružinov 0:6

78e minuut.
Pupík met een sublieme pass. Romanko is nu in balbezit. Pedretti verovert de bal door een tackle van achteren. Pedretti draait met de bal, schiet en ... Hernčárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Ružinov 0:7

86e minuut.
Strungăreanu met de inworp. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi geeft de bal voor. Rejdák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejdák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Haman heeft problemen om de bal te vangen. Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunghi speelt de bal door. Klungelig pakt Rejdák de bal. Rejdák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Ružinov 0:8

89e minuut.
Kadlúb probeert de bal aan de voet te houden. Milu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terek. Milu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Milu kan niet meer verder spelen. Phillipsen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raketa Zilina 83%, AC Ružinov 17%.
FC Raketa Zilina - AC Ružinov 0:8