Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lastomír FK Sliač
MA343 Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 52.5
very good Schieten adequate
solid Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Lepetit is nu in balbezit. Murgu onderschept slim de pass. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Díaz probeert de bal aan de voet te houden. Lepetit kopt de bal weg. Botsis speelt de bal door. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Botsis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bozody heeft problemen om de bal te vangen. Bozody met een sublieme pass. Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Urtizberea trapt de bal weg. Teufel kopt de bal weg. Bušić heeft problemen om de bal te vangen. Bleve bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleve haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Šmid passt de bal in één keer door. Teufel speelt de bal door. Bleve rent richting de bal. Bleve schiet op doel. Bartczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FK Sliač 0:1

26e minuut.
Bušić is nu in balbezit. Bušić geeft een lange en hoge pass. Díaz kopt de bal weg. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel schiet op doel. Urtizberea bokst de bal weg.

33e minuut.
Kutka is nu in balbezit. Šmid verovert de bal door een tackle van achteren. Šmid met een sublieme pass. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Tămâie onderschept slim de pass. Tămâie geeft een lange en hoge pass. Háda rent richting de bal. Háda geeft een lange en hoge pass. Bonvino maakt een snoekduik en kopt de bal. Bartczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Lepetit onderschept slim de pass. Paganel is nu in balbezit. Lepetit verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz schiet op doel. Urtizberea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lastomír - FK Sliač 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lastomír 54%, FK Sliač 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lastomír - FK Sliač 1:1

48e minuut.
Rebič heeft problemen om de bal te vangen. Bonvino is nu in balbezit. Rebič begaat een overtreding. Rebič krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Klungelig pakt Háda de bal. Háda probeert naar een medespeler te passen. Teufel probeert naar een medespeler te passen. Šmid heeft problemen om de bal te vangen. Šmid geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bleve heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FK Sliač 1:2

64e minuut.
Pivariūnas is nu in balbezit. Pivariūnas geeft de bal voor. Inworp. Kutka met een snelle inworp. Rebič geeft een hoge lob. Urtizberea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepetit verovert de bal door een tackle van achteren. Lepetit geeft de bal voor. Botsis heeft problemen om de bal te vangen. Botsis geeft een lange en hoge pass. Urtizberea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Tămâie geeft een hoge lob. Pivariūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivariūnas passt de bal in één keer door. Daar is Lepetit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz rent richting de bal. Urtizberea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Pivariūnas geeft een hoge lob. Kutka geeft een hoge lob. Daar is Lepetit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ... Urtizberea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pivariūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Šmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Paganel zijn tegenspeler op de grond. Paganel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Bozody passt de bal met de wreef. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepetit is nu in balbezit. Murgu rent richting de bal. Murgu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Díaz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Williams. Díaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bozody met een snel genomen vrije trap. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lastomír 51%, FK Sliač 49%.
FC Lastomír - FK Sliač 1:2