Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sliač FC Lastomír
4-4-2 Tactiek MA343
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 55.1
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Klungelig pakt Christian Sagna de bal. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino passt de bal zonder na te denken. Dykes rent richting de bal. Dykes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Williams kopt de bal weg. Daar is Bozody, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozody met een sublieme pass. Hančár is nu in balbezit. Hančár haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tămâie rent richting de bal. Tămâie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Háda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teufel geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bartczuk bokst de bal weg. Bonvino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - FC Lastomír 1:0

22e minuut.
Botsis met een sublieme pass. Rovida rent richting de bal. Pränting verovert de bal door een tackle van achteren. Pränting schiet op doel. Urtizberea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Sliač - FC Lastomír 1:1

25e minuut.
Háda is nu in balbezit. Háda passt de bal in één keer door. Šmid met een sublieme pass. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino schiet op doel. Bartczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Šmid met de inworp. Teufel rent richting de bal. Teufel geeft een lange en hoge pass. Dykes krijgt zijn hoofd ertegen. Bartczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - FC Lastomír 2:1

28e minuut.
Botsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Botsis geeft een lange en hoge pass. Williams kan de bal niet met de borst controleren. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Urtizberea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tămâie geeft een lange en hoge pass. Rovida kopt de bal weg. Botsis controleert de bal met de borst. Šmid geeft een hoge lob. Dykes springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hubek onderschept slim de pass. Hubek geeft een lange en hoge pass. Williams rent richting de bal. Williams geeft een hoge lob. Dykes is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Háda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bonvino krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - FC Lastomír 3:1

41e minuut.
Williams probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hančár rent richting de bal. Díaz is nu in balbezit. Hančár is nu in balbezit. Hančár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bozody is nu in balbezit. Bušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu speelt de bal door. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Urtizberea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sliač 51%, FC Lastomír 49%.
FK Sliač - FC Lastomír 3:1

48e minuut.
Teufel probeert naar een medespeler te passen. Šmid rent richting de bal. Šmid passt de bal zonder na te denken. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Teufel passt de bal met de wreef. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel draait met de bal, schiet en ... Bartczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - FC Lastomír 4:1

64e minuut.
Šmid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teufel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Murgu de bal. Dykes is nu in balbezit. Dykes draait met de bal, schiet en ... Bartczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tămâie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tămâie geeft een hoge lob. Díaz probeert de bal met de borst te controleren. Díaz passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Hančár passt de bal in één keer door. Daar is Pränting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pränting passt de bal in één keer door. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Teufel kopt de bal weg. Botsis met een sublieme pass. Rovida is nu in balbezit. Pränting onderschept slim de pass. Pränting schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Williams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teufel speelt de bal door. Šmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmid passt de bal in één keer door. Háda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sliač 50%, FC Lastomír 50%.
FK Sliač - FC Lastomír 4:1