Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Morovno Borovce
352 x Tactiek Remiza
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
59.9 gemiddelde waardering 50.1
very good Schieten very good
excellent Passen adequate
good Verdedigen good


5e minuut.
Kořen is nu in balbezit. Kořen geeft een lange en hoge pass. Daar is Roffelsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga draait met de bal, schiet en ... Fogar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Chmielniak probeert de bal met de borst te controleren. Kořen rent richting de bal. Fauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen verovert de bal door een tackle van achteren. Kořen schiet op doel. Fogar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bautista geeft de bal voor. Madejski probeert de bal met de borst te controleren. Voichin begaat een overtreding. Voichin krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ahtola is nu in balbezit. Parazzoli speelt de bal door. Madejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin verovert de bal door een tackle van achteren. Voichin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - Borovce 0:1

18e minuut.
García Estévez rent richting de bal. Radaljac onderschept slim de pass. Radaljac geeft een hoge lob. Voichin krijgt zijn hoofd ertegen. Kusí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - Borovce 0:2

24e minuut.
Magne onderschept slim de pass. Zaninović rent richting de bal. Roffelsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roffelsen krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kavlič speelt de bal door. Daar is Iznaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga onderschept slim de pass. Iznaga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Gajdár probeert naar een medespeler te passen. Briga is nu in balbezit. Briga geeft een lange en hoge pass. Daar is Iznaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iznaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chmielniak onderschept slim de pass. Chmielniak geeft een hoge lob. Buitenspel voor Voichin. Goede buitenspelval van de verdediging. Robin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kořen kopt de bal weg. Fogar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Gajdár is nu in balbezit. Gajdár passt de bal met de wreef. Kořen rent richting de bal. Gajdár geeft de bal voor. Iznaga rent richting de bal. Fogar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Voichin passt de bal zonder na te denken. Del Giovane bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac verovert de bal door een tackle van achteren. Radaljac draait met de bal, schiet en ... Kusí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - Borovce 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 38%, Borovce 62%.
AC Morovno - Borovce 0:3

56e minuut.
Madejski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eder komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Roffelsen geeft de bal voor. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Robin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Voichin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Voichin neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gajdár passt de bal zonder na te denken. Zaninović rent richting de bal. Zaninović passt de bal in één keer door. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Główczyk komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kořen is nu in balbezit. Chmielniak probeert naar een medespeler te passen. Bautista geeft een hoge lob. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Eder rent richting de bal. Ahtola onderschept slim de pass. Ahtola speelt de bal door. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bautista geeft een lange en hoge pass. Zaninović kopt de bal weg. Klungelig pakt Magne de bal. Iznaga rent richting de bal. Iznaga schiet op doel. Fogar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 26%, Borovce 74%.
AC Morovno - Borovce 0:3