Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borovce AC Morovno
GOLF Tactiek 352 x
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 63.8
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


11e minuut.
Roffelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavlič onderschept slim de pass. Kavlič met een sublieme pass. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen haalt uit met een fantastische trap. Ämmänkoski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chmielniak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - AC Morovno 0:1

14e minuut.
Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninović geeft een lange en hoge pass. Kořen rent richting de bal. Kořen haalt uit met een fantastische trap. Radaljac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ämmänkoski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Zaninović is nu in balbezit. Zaninović geeft de bal voor. Kořen is nu in balbezit. Kořen draait met de bal, schiet en ... Ämmänkoski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - AC Morovno 0:2

27e minuut.
Briga passt de bal zonder na te denken. Zaninović met een sublieme pass. Gajdár heeft problemen om de bal te vangen. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Lambert kopt de bal weg. Briga rent richting de bal. Briga passt de bal in één keer door. Szénási heeft problemen om de bal te vangen. Szénási schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen verovert de bal door een tackle van achteren. Kořen passt de bal zonder na te denken. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Madejski rent richting de bal. Madejski geeft een hoge lob. Daar is Radaljac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szénási is nu in balbezit. Szénási draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borovce 68%, AC Morovno 32%.
Borovce - AC Morovno 0:2

56e minuut.
Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási geeft een lange en hoge pass. Kořen is nu in balbezit. Kořen schiet op doel. Sorgun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Roffelsen kopt de bal weg. Daar is Szénási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lambert. Lambert krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Kavlič rent richting de bal. Kavlič met een sublieme pass. Szénási rent richting de bal. Szénási haalt uit met een fantastische trap. Ämmänkoski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
García Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Estévez geeft een hoge lob. Szénási kopt de bal weg. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gajdár kan de bal niet met de borst controleren. Gajdár geeft de bal voor. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Robin bereikt de bal nog maar net als eerste. Robin passt de bal zonder na te denken. Kořen rent richting de bal. Kořen schiet op doel. Ämmänkoski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - AC Morovno 0:3

87e minuut.
Szénási geeft de bal voor. Neguţescu rent richting de bal. Kořen verovert de bal door een tackle van achteren. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - AC Morovno 0:4

89e minuut.
Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdár speelt de bal door. Parazzoli rent richting de bal. Szénási verovert de bal door een tackle van achteren. Szénási draait met de bal, schiet en ... Ämmänkoski bokst de bal weg. Klungelig pakt Kořen de bal. Kořen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - AC Morovno 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borovce 67%, AC Morovno 33%.
Borovce - AC Morovno 0:5