Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Raketa Zilina FK Šibeničky
Normal Tactiek Tac532a
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 44
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 40.5
zwak Schieten goed
hopeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Luter verovert de bal door een tackle van achteren. Luter passt de bal met de wreef. Gross is nu in balbezit. Gross draait met de bal, schiet en ... Paulec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Šibeničky 0:1

9e minuut.
Plahitka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gabon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanuljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuljak schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Kudlica is nu in balbezit. Daar is Luter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luter passt de bal in één keer door. Hanuljak is nu in balbezit. Hanuljak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kahát geeft een hoge lob. Kudlica met een sublieme pass. Gabon controleert de bal met de borst. Hanuljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuljak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Šibeničky 0:2

28e minuut.
Terek is nu in balbezit. Luter verovert de bal door een tackle van achteren. Luter speelt de bal door. Hanuljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuljak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Šibeničky 0:3

30e minuut.
Luter is nu in balbezit. Luter passt de bal in één keer door. Hanuljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuljak haalt uit met een fantastische trap. Kahát probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Šibeničky 0:4

32e minuut.
Luter passt de bal met de wreef. Gabon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabon passt de bal met de wreef. Hanuljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuljak haalt uit met een fantastische trap. Paulec bokst de bal weg.

34e minuut.
Paulec trapt de bal weg. Boor kopt de bal weg. Gross is nu in balbezit. Hanuljak rent richting de bal. Hanuljak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Šibeničky 0:5

36e minuut.
Chopko geeft een lange en hoge pass. Boor bereikt de bal nog maar net als eerste. Boor passt de bal zonder na te denken. Gross is nu in balbezit. Gross schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gross rent richting de bal. Gross passt de bal zonder na te denken. Boor rent richting de bal. Boor geeft een lange en hoge pass. Hanuljak maakt een snoekduik en kopt de bal. Paulec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Romanko is nu in balbezit. Hanuljak verovert de bal door een tackle van achteren. Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuljak rent richting de bal. Hanuljak draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raketa Zilina 68%, FK Šibeničky 32%.
FC Raketa Zilina - FK Šibeničky 0:5

53e minuut.
Luter rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kahát ... Strafschop! Luter raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hanuljak neemt zijn aanloop. Paulec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Šibeničky 0:6

54e minuut.
Terek met een sublieme pass. Romanko is nu in balbezit. Romanko met een sublieme pass. Hanuljak is nu in balbezit. Hanuljak schiet op doel. Paulec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Boor neemt de hoekschop. Gross is nu in balbezit. Gross probeert naar een medespeler te passen. Hanuljak heeft problemen om de bal te vangen. Hanuljak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Chopko met een harde bal richting middenveld. Gabon kopt de bal weg. Gross heeft problemen om de bal te vangen. Gross draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Boor verovert de bal door een tackle van achteren. Boor met een sublieme pass. Luter is nu in balbezit. Gross rent richting de bal. Gross haalt uit met een fantastische trap. Paulec bokst de bal weg. Chopko kopt de bal weg. Paulec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Romanko is nu in balbezit. Romanko passt de bal zonder na te denken. Hanuljak is nu in balbezit. Gross rent richting de bal. Gross draait met de bal, schiet en ... Paulec bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Boor met een sublieme pass. Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahát rent richting de bal. Gross verovert de bal door een tackle van achteren. Gross draait met de bal, schiet en ... Paulec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Šibeničky 0:7

67e minuut.
Romanko met een sublieme pass. Inworp. Boor met de inworp. Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hanuljak de bal. Luter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuljak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Luter probeert naar een medespeler te passen. Gabon is nu in balbezit. Gabon passt de bal zonder na te denken. Hanuljak is nu in balbezit. Hanuljak schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Chopko de bal onder controle te krijgen. Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahát legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gross raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hanuljak neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Šibeničky 0:8

73e minuut.
Fridrich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boor de bal. Boor probeert naar een medespeler te passen. Hanuljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuljak draait met de bal, schiet en ... Paulec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Chopko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabon met de inworp. Luter is nu in balbezit. Luter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hanuljak rent richting de bal. Plahitka is nu in balbezit. Hanuljak verovert de bal door een tackle van achteren. Hanuljak draait met de bal, schiet en ... Paulec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Šibeničky 0:9

86e minuut.
Luter speelt de bal door. Boor met een sublieme pass. Gross rent richting de bal. Gross schiet op doel. Paulec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Šibeničky 0:10

88e minuut.
Kahát is nu in balbezit. Kahát geeft een lange en hoge pass. Kudlica kopt de bal weg. Hanuljak rent richting de bal. Hanuljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Šibeničky 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raketa Zilina 87%, FK Šibeničky 13%.
FC Raketa Zilina - FK Šibeničky 0:11