Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Ružinov AC Morovno
o2j Tactiek 352 x
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
39.4 gemiddelde waardering 54.3
matig Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Žemľa passt de bal met de wreef. Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žemľa. Žemľa krijgt een gele kaart.

6e minuut.
García Estévez geeft een lange en hoge pass. Milu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen begaat een overtreding. Milu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Milu kan niet meer verder spelen. Gonthier komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Gajdár speelt de bal door. Daar is Iznaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iznaga geeft de bal voor. Kořen rent richting de bal. Kořen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga passt de bal zonder na te denken. Kořen is nu in balbezit. Kořen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Lunghi is nu in balbezit. Lunghi geeft een hoge lob. Carpenter is nu in balbezit. García Estévez verovert de bal door een tackle van achteren. García Estévez geeft een lange en hoge pass. Frankel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Fidalgo geeft een hoge lob. Inworp. Kavlič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kořen geeft een lange en hoge pass. Iznaga krijgt zijn hoofd ertegen. Frankel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kadlúb is nu in balbezit. Kadlúb geeft een lange en hoge pass. Robin bereikt de bal nog maar net als eerste. Robin geeft een hoge lob. Iznaga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - AC Morovno 0:1

27e minuut.
Zaninović geeft een hoge lob. Frankel speelt de bal door. Haman kopt de bal weg. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninović geeft een lange en hoge pass. Gajdár heeft problemen om de bal te vangen. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Robin met een sublieme pass. Kavlič rent richting de bal. Kavlič passt de bal in één keer door. Kořen rent richting de bal. Kořen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ružinov 76%, AC Morovno 24%.
AC Ružinov - AC Morovno 0:1

56e minuut.
Kadlúb passt de bal met de wreef. Briga rent richting de bal. Zaninović rent richting de bal. Iznaga is nu in balbezit. Iznaga schiet op doel. Frankel bokst de bal weg.

60e minuut.
Buitenspel voor Pedretti. Goede buitenspelval van de verdediging. Rejdák komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kavlič raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Filipiak komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Rejdák controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Eder neemt vlug de vrije trap. Fidalgo geeft een hoge lob. Carpenter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpenter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ružinov 68%, AC Morovno 32%.
AC Ružinov - AC Morovno 0:1