Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Morovno AC Ružinov
352 x Tactiek DEFtrng
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 32.5
very good Schieten weak
excellent Passen weak
average Verdedigen average


3e minuut.
Kavlič passt de bal in één keer door. Szénási rent richting de bal. Soviš maakt een afschuwelijke overtreding. Szénási raakt geblesseerd tijdens het duel. Madejski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Karchnák geeft een lange en hoge pass. Madejski heeft problemen om de bal te vangen. Madejski probeert naar een medespeler te passen. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morgante werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

6e minuut.
Gonthier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gajarský rent richting de bal. Gajarský passt de bal zonder na te denken. Szénási is nu in balbezit. Szénási draait met de bal, schiet en ... Morgante bokst de bal weg. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap. Morgante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - AC Ružinov 1:0

11e minuut.
Szénási verovert de bal door een tackle van achteren. Gazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen onderschept slim de pass. Kořen draait met de bal, schiet en ... Morgante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - AC Ružinov 2:0

17e minuut.
Gonthier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavlič verovert de bal door een tackle van achteren. Kavlič geeft de bal voor. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási haalt uit met een fantastische trap. Morgante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Dlabal geeft een lange en hoge pass. Zaninović controleert de bal met de borst. Zaninović geeft de bal voor. Kořen geeft de bal voor. Szénási maakt een snoekduik en kopt de bal. Morgante bokst de bal weg.

25e minuut.
Daar is Szénási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dlabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási onderschept slim de pass. Szénási draait met de bal, schiet en ... Morgante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - AC Ružinov 3:0

31e minuut.
Doeltrap. Morgante met een harde bal richting middenveld. Robin met een sublieme pass. Szénási rent richting de bal. Szénási schiet op doel. Morgante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zaninović neemt de hoekschop. Kořen maakt een snoekduik en kopt de bal. Morgante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Soviš bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási onderschept slim de pass. Szénási geeft een lange en hoge pass. Kořen rent richting de bal. Kořen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kavlič rent richting de bal. Kavlič geeft een lange en hoge pass. Kořen is nu in balbezit. Kořen schiet op doel. Morgante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - AC Ružinov 4:0

44e minuut.
Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouder onderschept slim de pass. Gouder met een sublieme pass. Szénási is nu in balbezit. Szénási draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 19%, AC Ružinov 81%.
AC Morovno - AC Ružinov 4:0

80e minuut.
Klungelig pakt Krachmarov de bal. Gajarský rent richting de bal. Gajarský passt de bal in één keer door. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Karchnák probeert de bal aan de voet te houden. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szénási de bal. Szénási haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kořen passt de bal zonder na te denken. Kavlič rent richting de bal. Kavlič speelt de bal door. Szénási is nu in balbezit. Szénási draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 28%, AC Ružinov 72%.
AC Morovno - AC Ružinov 4:0