Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Šibeničky FC Lastomír
Tac532a Tactiek MA343
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 51.6
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


10e minuut.
Pränting probeert de bal met de borst te controleren. Pränting geeft de bal voor. Hančár is nu in balbezit. Hančár schiet op doel. Galuska probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Inworp. Murgu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kudlica speelt de bal door. Murgu geeft de bal voor. Pränting krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Brezovský onderschept slim de pass. Brezovský geeft een hoge lob. Rebič kopt de bal weg. Botsis is nu in balbezit. Botsis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Díaz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šibeničky - FC Lastomír 0:1

43e minuut.
Pränting passt de bal in één keer door. Daar is Hančár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hančár passt de bal zonder na te denken. Pränting is nu in balbezit. Pränting haalt uit met een fantastische trap. Galuska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Brezovský geeft een lange en hoge pass. Christian Sagna rent richting de bal. Mesároš rent richting de bal. Rebič onderschept slim de pass. Rebič geeft de bal voor. Galuska bokst de bal weg. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šibeničky - FC Lastomír 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šibeničky 61%, FC Lastomír 39%.
FK Šibeničky - FC Lastomír 0:2

48e minuut.
Daar is Hančár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hančár passt de bal in één keer door. Pränting is nu in balbezit. Pränting haalt uit met een fantastische trap. Galuska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šibeničky - FC Lastomír 0:3

66e minuut.
Hančár is nu in balbezit. Hančár passt de bal in één keer door. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Gecelovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz onderschept slim de pass. Díaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Janka is nu in balbezit. Janka geeft een hoge lob. Mesároš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luter rent richting de bal. Luter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bozody passt de bal in één keer door. Pränting rent richting de bal. Hančár rent richting de bal. Hančár haalt uit met een fantastische trap. Galuska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Janka verovert de bal door een tackle van achteren. Janka passt de bal zonder na te denken. Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár draait met de bal, schiet en ... Galuska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šibeničky 52%, FC Lastomír 48%.
FK Šibeničky - FC Lastomír 0:3